Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
válasz #38464487 #26041 üzenetére
Nekem a régi alaplapit sem win7 be futtatta(kompatibilitás) ,hanem Wistat találta jónak, annak ellenére hogy nekem még 7-re is volt hivatalos driver . Az x300-hoz viszont max Wistat lehet csak választani az AMD oldalán , próbáld kompatibilitásba Wistával telepíteni.
-
Grodd
tag
válasz #38464487 #27040 üzenetére
Az ilyen kérdéseken mindig elcsodálkozok. Nem az OS-nek kell támogatnia a hardvert, hanem a chipgyártónak driver-rel.
Egyébként persze, még a 8-as sorozatot is támogatja a legújabb nVidia driver.
nVidia terméktámogatás szempontjából igen tiszteletre méltó, 10 éves cuccokat ellátnak a legfrissebb driverrel. -
raidx
őstag
válasz #38464487 #34903 üzenetére
Nincs Win 10-es drivere.
De azt hiszam az AMD ios beszüntette a frissítését.
Az MS udvariasságból telepíti a MBDD drivert ami alacsony felbontás és szinmélység valamint az alábbiak nem támogatottak: Display scaling control
Multiple displays
Display rotation
Video capture
Power settings
VSync control
Brightness control on integrated display panels
AMD Catalyst™ Control Center[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
mefistofeles
addikt
válasz #38464487 #44612 üzenetére
Most páran biztos betámadnak de én évek óta nem használok külön vírusírtót és érdekes módon soha nem fertőződik a gépem. Van egy Hitman amit lefuttatok hetente, kéthetente de semmi egyéb.
Persze ha napi rendszerességgel lófrálsz ukrán hacker oldalakon akkor kellhet.......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
DS39
nagyúr
alapból nem rossz a defender, de nem is legjobb ezt hozzá kell tenni. egy külön vírusírtónak vannak egyéb előnyei. pl. magától frissül, nem az update rendszeren keresztül, jobb a vírus-, malware-felismerő adatbázis, és lehetnek bennük böngésző kiegészítők, web védelem, tűzfal szolgáltatások.
nekem a defenderrel két bajom van, egyik hogy nem külön frissül, másik, hogy ha van egy mappa ami tele van exe-vel azt minden egyes nap képes ellenőrízni, ha belépek abba a mappába. ellenben egy Avast, vagy Panda egyszer lecsekkolja, logolja, és ha ha nem történik változás a fájllal, akkor nem ellenőrizgeti újra naponta feleslegesen.
-
törölt tag
Ez állandó hitvita. Mire használod a gépet? Warez játékok torrentről, ipari letöltés? Valaki az összetett, fizetős nagy programokra esküszik pl. Eset, Kaspersky. Különben egyre jobb a beépített Defender. Józan ész, reklámszűrő malware listával, ha nincs szükséged rá a Flash legyen kikapcsolva, ne torrentezzd le a scarlettjohanssonnaked.exe-t hanem inkább nézd meg az Under the Skin c. filmet. Adataidról legyen mindig backup. Ha valami gyanús, akkor a Malware Antibytes ingyenes részével is megvizsgálhatod a gépet. A Defender előnye nem zaklat, évek óta nem volt vele gondom, se vírusom. Sok más ingyenes AV szinte már spamként működik. Szerintem Avast és AVG csak hulladék. Talán Avira? Bár nem vagyok képben, lehet már az is elindult a gagyisodás útján. Ha teszel fel akkor inkább fizetőst, Kaspersky havi kódok szoktak lenni magazinokban. AV topikban is érdeklődhetsz, persze ott azt mondják a Defender nem jó.
(#44615) Én is így. Párszor újságkód alapján feltettem teljes Kaspersky csomagot, 5-6 hónapig használtam. Full scan és semmi. Tehát a Defender+Adblock+Józanész Edition 2016 tette a dolgát. Egyébként Kaspersky már túlbuzgó volt néha, pl. egy sima The Verge oldalnál dobálta a popup üzenetet téves jelzéssel tanúsítvány miatt. Panda és Avira volt még tavaly amit teszteltem, nem emlékszem melyik de nyaggatós volt az is a saját reklámjaival. Repült is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #38464487 #73237 üzenetére
Bug.
Majd talán jön egy frissítés rá. Addig meg kijelentkezés és visszalépés megoldja a hibát.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
abdulka1
őstag
-
quailstorm
nagyúr
válasz #38464487 #74512 üzenetére
Ez van akkor, ha nem adsz meg szinte semmi infót és találgatni kell valószínűség alapján
Eseménynapló bejegyzés van-e az újraindításokhoz?(#74511) vampire17: neked is azt tudom javasolni csak, hogy próbáld meg megkeresni, hogy fagyás előtt ír-e valamint az eseménynaplóba.
Azt már saját káromon kitapasztaltam, hogy a random reboot bejegyzés nélkül az táp, akkor is ha drága táp volt. De ez még Ryzen Spectre és Meltdown előtt volt.
-
nagyúr
válasz #38464487 #103239 üzenetére
"1 évig jó és utána kuka ?"
Nem azt mondta. Azt mondta, hogy ha csak 1 évig jó, akkor is jobban megéri, mint az eredeti áron megvenni.
Valószínűleg egyébként régebbi gépekről leválasztott, az eu-ban legálisan árult win10-ről van szó. Itt, a hardveraprón is van bőven 3k körül eladó win10, sok esetben több száz pozitív értékelésű eladóktól.[ Szerkesztve ]
-
válasz #38464487 #103242 üzenetére
Akkor inkább utald nekem azt a pénzt. Ugyanolyan illegális kópia marad, de "jó" helyre kerül a pénz. Lásd
103077.Szerinted egy Roman garázscég milyen szerződésben van az MS-el, hogy töredék áron adja a hivatalosan beszerezhető példányokhoz képest?! Ez annyira lesz legális mintha egy kulcsgenerátorral aktiváltad volna. Semennyire.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Cs1csó
félisten
válasz #38464487 #111547 üzenetére
Ráfrissítetted a régire? Esetleg távolítsd el és telepítsd tisztán, de én inkább valami komolyabb nagyobb támogatással bíró böngészőt használnék, vagy a két alap böngészőt Chrome vagy Firefox esetleg ezek "forkjait" mint az Opera, Vivaldi, Brave, Waterfox
Hasonló véleményem van erről is mint az Avast Böngészőjéről, hogy sok esetben le vannak maradva az "anya" böngészőhöz képeset. Előfordul, hogy a kiegészítők telepítése is problémás stb.
Ha a tiszta újratelepítés nem segít akkor használd a régivel esetleg váltsd le.
-
nagyúr
válasz #38464487 #112663 üzenetére
Én is ilyen lelkes voltam eleinte, tetszett az új edge, de végül visszaálltam chrome-ra. Előnyét nem találtam (csak azt, hogy eleve benne van a win-ben, így nem kell külső programot telepíteni), viszont számomra van pár apró hátránya.
Nekem nem ajánlotta föl az automatikus frissítés az új böngészőt, pedig keresést is indítottam. Manuálisan telepítettem. Vagy ezt senkinek sem ajánlja fel?
Egy új win telepítés már az új edge-et tartalmazza?[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #38464487 #122567 üzenetére
Erről is volt már szó itt, lásd egy másik válaszban leírtakat te is.
Amúgy világos az üzenet, nem áll készen a nálad telepített Windows 10 a 2004-es funkciófrissítésre, lehet driveres/egyéb inkompatibilitás miatt, ezért okosan addig nem erőlteti a Windows Update a telepítését az esetleges problémák elkerülése végett, ennyi. Ha te ezt saját felelősségre figyelmen kívül akarod hagyni és mindenáron 2004-es verzióra frissíteni, akkor a linkelt válaszban le van írva annak a módja is, illetve az imént is volt róla szó. -
King Unique
titán
válasz #38464487 #135275 üzenetére
Na és a feladatkezelőben az indítás fülön is megjelenik az említett program autostart? Nincsen telepítve olyan program, akár 3rd party AV, ami blokkolja?
A hiba egyértelműen nálad lehet beállítás / szoftverkörnyezet függvényében, nálam 21H1-en is gond nélkül működik a uTorrent autostart, telepítésnél bepipálva és utólag a program kezelőfelületén beállítva is.
Ha más nem megy, akkor meg telepítsd újra a programot, már a telepítésnél bejelölve az autostart opciót, stb.(#135282) isti732712:
Nem, általánosan nyilván szó sincs ilyenről és nem kellett, nem kell semmilyen spéci engedély. Most direkt kipróbáltam az aktuális programverziókkal 20H2 és 21H1 rendszereken is, már a telepítésnél bejelölve az autostart opciót, majd utána újrapróbálva utólag a programok kezelőfelületén is és minden esetben gond nélkül indult a Windows 10-zel együtt mind a uTorrent, mind qBittorent, ennyi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest