Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #96630 üzenetére
Dokumentációt olvass, utána tárgyalunk.
"...4K-t viszont nem..." - Nem értem miről beszélsz a 4k-t nem méred, hanem megadod paraméterként, mint blokkméret. Winsat is tudja. Random IO-t is mér. Talán nézz meg egy kimenet:
Windows System Assessment Tool
> Running: Feature Enumeration ''
> Run Time 00:00:00.00
> Running: Storage Assessment '-write -ran -ransize 4096 -drive c:'
> Run Time 00:00:00.20
> Dshow Video Encode Time 0.00000 s
> Dshow Video Decode Time 0.00000 s
> Media Foundation Decode Time 0.00000 s
> Disk Random 4.0 Write 213.31 MB/s
> Total Run Time 00:00:00.28Fordítva ülsz a lovon, alapvetően ha hibakeresésről/performancia tesztről van szó, akkor nem az első szart felrakjuk amit találunk neten, hanem beépített eszközzel nézzük meg mert ott van és bőven alkalmas rá. Minek tennél fel bármit, ha van rá megoldás alapból. Abban szerintem egyetérthetünk, hogy a beépíett eszköz elérése sokkal gyorsabb, mint megkeresni és felrakni egy 3rd party utility-t ami konkrétan ugyanazt csinálja.
Ezért szoktam beleugatni, hogy elkerülje a szerencsétlen a felesleges köröket. A lustaság nagy úr, ezért nem töltök le semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest