- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #87123 üzenetére
Win10-nél a telepítéskor megadott név kb. kőbe van vésve, az lesz a c:\users-ben. Helyi fiókkal telepítve amit beírsz, MS fiókkal telepítve az email cím első öt betűje.
-
Doky586
félisten
válasz
Ne nevezd át, inkább csinálj másik felhasználót..
Utólag a régit törölheted ha irritál.. -
darvinya
titán
válasz
Amit keresel, az a Win partíció elnevezése, amit tulajdonságában tudod megváltoztatni.
-
Geth
veterán
válasz
Én anno csináltam valami hasonlót, a WSL miatt kisbetűsíteni akartam a usernevemet, hogy (bár két külön dologról van szó) egyforma legyen a WSL-es usernevemmel
Már nem emlékszem a pontos lépesekre, de valami ilyesmit csináltam én is. A user managementes rész egyszerűbben elérhető így: lusrmgr.msc
Nem fejlődött, mert nagyon nem volt rá szükség. Céges környezetben ugye domain van, a legtöbb user meg baromi ritkán találkozik a folder valódi nevével, a display name meg átnevezhető, ahogy tapasztaltad.
Ez van, legközelebb úgy hozd létre, hogy akié lesz a gép. Vagy hozza létre ő a felhasználót.
De megnyugtatlak, linuxos szerveren amikor valamiért lokál user-t kellett átneveznem, ott se nevezte át a home könyvtárat, mert igazából az bármi lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest