- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
lacibacsi #84822 üzenetére
Kék halált még nem láttam, pedig nagyon régóta AVG free-t használtam, most AVG Internet Security van.
Amivel három barátomnál is megszenvedtem, az volt, hogy az AVG Free-nél rákattintottak az upgrade-re és föltették az egy hónapos próbaverziót, pedig megmutattam, hova ne kattintsanak.
Ha a próbaidő lejárta előtt eltávolítod, nincs gond.
Ha lejárt a próbaidő, akkora szívás lesz belőle, ha vissza akarsz térni a free verzióra.
Innen ismerem az AVG remover-t, ami nem tudta eltávolítani. Volt még egy AVG program erre, de már nem emlékszem a nevére.
Csak a mappa törlése segített, akkor nem tudott semmi elindulni.Véletlenül a telepített programjaid nem raktak föl egy kis vírusirtót a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest