Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eltűnt a fél internet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Akciókamerák
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DellFan
csendes tag
válasz
üzenetére
Ezen én is nagyon meglepődtem, nálam a maival együtt ez volt a 8. foltozás a 1803-son és még nincs három hónapos a rendszer. Olyan, mintha tavasszal egy teljesen béta verzió jött volna ki.
De a nagyobb baj az, hogy a mai után pl. 2,4 GB szemét maradt hátra, amit 20 perc alatt sikerült lepucolnia a karbantartónak (SSD meghajtó). Ez majdnem annyi idő, amennyi egy teljesen friss Windows példány újra installálásához kell.
És még hol van október...

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Sima fapados, lemezes HDD van a gépembe.
Nem szoktam stopperrel mérni, hogy vajon most megvan 5 perc alatt vagy 10?!
Valahogy az XP idejében megszoktam, hogy a frissítéseket olyan időpontra időzítem, amikor véletlenül sem zavar.
Nyilván a 10-es más, mert Ő képes automatikusan trollkodni.
Viszont direktbe kerestetve amikor IB-t talál, az megvan maximum 20 perc alatt.
Átlagos updateknél maximum elmegyek inni.
De őszintén szólva, nem igazán figyelem, hogy meddig tart.Az SSD sem tudott lázba hozni. Dolgoztam nem kevés SSD-s géppel, de érdemben egy alap rendszer nem indul sokkal kevesebb idő alatt, mint pl. a saját gépem. Pedig ez kivan rendesen néha tőlem.

A havonta háromszorra csak annyit, hogy van mikor havonta 13 alkalommal frissít. Nem időzik el vele úgy, ahogy be akarod itt állítani a burkolt pejoratív dumáddal.
+
Tényleg micsoda kegyetlen sok idő ment el anno a Win 7 esetén is. ~10 másodperc... Tömegek haltak bele...

-
pc360
addikt
válasz
üzenetére
És a frissítés tényén vajon mi sírnivaló akadt megint? Nem hulla mindegy, hogy kétheti 1 vagy 2 jön ki, hah? Valójában leszarom az 5400-as HDD tulajokat is – avagy ez legyen az ő bajuk. 10 éve forgalmaznak SSD-ket (nem néztem utána, csak tipp), úgyhogy kő hidegen hagy az egész. Hagyjuk már ezeket a fölösleges hsz-generálásokat arról, hogy ki mennyire töketlen az MS-nél, úgy, hogy az egész hátterébe neked sincs belelátásod, ráadásul egy kósza gondolatot se sem tartalmaz a szövegblokk!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazon Fire TV stick/box
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest