Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Huhh, szerintem elbeszélünk egymás mellett...

Egyrészt nem érdekel, hogy a telefoncsatlakozást jelzi-e vagy sem (jobb ha nem, mert felesleges, tehát a mostani állapot). És ez nem is volt kérdés.
Azt kérdeztem, hogy a pirossal jelölt notebook-om miért jelent meg a Médiaeszközök között egyik napról a másikra (a saját notebook-omon látom)? Eddig nem volt ott, most viszont odakerült. De ez nem is érdekelne, ha az Oppo médiajátszóm megosztási listájában nem szerepelne, de amióta itt megjelent ott is benne van, és egy kis zavart okoz. Semmit sem állítottam, változtattam a gépemen az elmúlt kb. két hétben (s ha jól tudom, komolyabb frissítés sem érkezett mostanában, a 1709 már jó ideje fent van). A hálózati megosztások között rendben van, hogy ott szerepel a notebook-om, a másik ami látszik, a NAS-om. Ez így oké is! Ez volt az elmúlt 2 évben, amióta Win10 van a gépemen. De most berakta a Médieszközökhöz is a notebook-om, ráadásul a Microsoftos user nevemmel az elején. Tehát így: username@hotmail-XXXX-book. Ezt miért?
Ellenben a Netgear routerem, ami szintén 2 éve ott volt az ikonjával a hálózatban, már nincs ott, és nem is tudom megjeleníteni.
Ezt kérdeztem, ez miért lehet?Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest