Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
üzenetére
Egy szűz telepítés megoldott minden gondot.Amúgy szeretem a win7-et használni,megszoktam,jó,stabil.De volt egy két indokom,hogy átáljak 10-re.Idáig nem is volt bajom a 10-el csak ez a frissités b@szot oda
Mondjuk az elején faszának tünt minden,mindenem megmaradt működött faszán.Csak az indulási idő majdnem a duplája lett,stb.De hát sajnos ez volt mindig,hogy a tiszta telepítés mindig is a legjobb megoldás volt.Most megint minden gyors fasza,nincs más bajom a win 10-el,marad. -
pc360
addikt
válasz
üzenetére
Ez általánosítás a károsabbik fajtából. No offense, de valójában a kommented az, ami semmire se való, és egyértelműen nélkülözi a témakörre való rálátást. A szokásos "power juzer" tevékenységek egyike, és egyáltalán nem jó értelemben.
Sokáig hadakoztam a 10 ellenében, de amint minden driverprobléma, és az egyéb, kezdeti hibák megoldódtak, áttértem rá, rájöttem, hogyan állítható az ízlésemre. Az ablakok széli átlátszóság hiánya volt nálam az egyik legnagyobb taszító erő, aztán rájön az ember, hogy a 10 kicsit kompaktabb felületét mennyivel jobb használni. A 7-hez már biztosan nem térnék vissza soha. Kb, olyan érzés most azzal a rendszerrel találkozni, mint a 7 időszakában (ami már elmúlt) az XP-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk az elején faszának tünt minden,mindenem megmaradt működött faszán.Csak az indulási idő majdnem a duplája lett,stb.De hát sajnos ez volt mindig,hogy a tiszta telepítés mindig is a legjobb megoldás volt.Most megint minden gyors fasza,nincs más bajom a win 10-el,marad.