-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
válasz
DarkFater #60901 üzenetére
Ja igen.
Fontos infó azoknak akik variálni szeretnének.
Hivatalosan már nem lehet win10-re upgradelni. Nemhivatalosan meg gyönyörűen megy.
Másik irányban is ez a helyzet. Hivatalosan már nem lehet win10-ről lefele downgradelni. Különösen akkor nem ha clean installt csináltál és nem upgradeltél.
Gyakorlatilag meg "Nemhivatalosan" gond nélkül megy.
Megkérdeztem MS ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy ha valakinek komoly gondjai vannak win10 alatt ami persze "hivatalosan nincs" hiszen senki nem panaszkodik az ügyfélszolgálaton a windows 10-re, csupa probléma mentes, elégedett felhasználó van körülöttünk.
Szóval ha valakinek mégis..... akkor nem fogják keresztre feszíteni ha visszalép az eredeti verzióra.
Nekem most azt mondja a gépem, hogy a legál win 7 pro ami volt win10 előtt az még mindig legál.
Ugyanakkor van egy olyan megjegyzés is valahol, hogy "Az Ön gépe elő van jegyezve win 10 -re"
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged