Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujitasok oke,
DE a feluletet miert kell nehany havonta megvaltoztatni?
Peldaul sok kozepkoru vagy kicsit idosebb ember hasznalja es Edesanyam peldaja,
ha az asztalon a word ikont 1 centivel arrebb tettem veletlenul, mar baj volt mert o ott szokta meg evek alatt.
Nekem sem tetszik sokminden a w10-be, de elfogadom, es mire megszoknam, jon egy ujabb meg szarabb megoldas. -
cigam
titán
+1
A D630-asom nem mai gyerek, de köszöni szépen a 1607-el sincs gondja. Persze egy új eszközmeghajtó előhozhat inkompatibilis beállításokat. Lehet chipset bug, vagy a BIOS sara is, elég sokminden okozhatja.
Tybor66 ellenőrized hogy a régebben még jól működő drivert ki készítette, és mikori verzió volt? Nem változott meg a 1607-ben?
A start menüs "problémát" én se értem, ha egész nap a gép elött ülök sem nézem/látom használom/ tovább mint az idő 0,1%-a.
vlevi
Hasonlóval W7 alatt is találkoztam. Ott egy újraindítás oldotta meg azt, hogy újra lássa a kártyaolvasót. -
vlevi
nagyúr
"Felismeri, leválasztod, utána nem"
Közben rájöttem.
A leválasztás baxta el. De az üzembiztosan.
Ha csak ki-be rángatom a pendriveot, ott működőképes marad (az, hogy mennyi file sérül meg rajta, az más kérdés). De ha szabályosan leválasztom, és úgy húzom ki, akkor az eszközkezelőben megjelenik egy sárga felkiáltójeles bizbasz, ami azt mutatja, hogy a leválasztáskor hiba történt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Path of Exile 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Matematika topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest