Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem is mondtam, hogy felpakolják a helyi beállításokat. Illetve a WTG gondolom a külső ISO-hoz adja hozzá a helyi rendszser beállításait, de hogy ez mit jelent pontosan (beállítás, programok), azt nem tudom? Ennyi erővel azt sem értem minek kell neki külön ISO, mikor a működő rendszerről is csinálhatna vmi összezsugorított képet? Na mindegy.
Hát én normális WTG kreátorként, a WinToUSB-t ismerem, legalábbis ami külső HDD-hez is jó és ahogy fentebb fogalmaztam, pont az az előnye, hogy megeszik mindent. Telepíthető vele külső meghajtóra Win7/8.1/10 (próbáltam mindet), meg gondolom régebbiek is és lehet akármilyen kiadás. A Windowsba beépített ehhez képest szokás szerint ismét elég korlátolt és primitív...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest