Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz King Unique #158568 üzenetére

Köszönöm szépen a választ.

W11 H23 és W11 H24 -el lett próbálva a laptop.
    Voltam W11 topikba mind a kétszer, nem lett megoldás.
    W11 ahogy újra indítom törli a drivereket, egyből ahogy installáció befejeződött Lenovo Thinkpad T450 20bvcto1ww. Full hd kijelző, 32Gb ram, ujjlenyomat, kartya olvasó...minden van benne ami lehet. Érintő kijelző nincs csak mert annak semmi értelme. W10pro val jött alapból.

One drive-om tele van. Játék mentések, stb amik az évek alatt össze jött .

Nem az a bajom hogy számot váltanak.
    Amint írtam értelmetlen rendszer követelmény.
    Ne mond nekem, hogy az a gép, amin 4k ultra wild mennek az új játékok, Adobe Photoshop, Adobe Premier, az nem elég egy oprendszernek.... Hagyjuk már.
    Ez csak üzleti fogás. MS nagy lovettát kapott hogy ezt tegye.
    A munkahelyemen az összes gépet kukába dobták. Szó szerint.
    Teljesen jól működő gépek, és halomra voltak a kukában.
    Több ezer gépről van szó. És ez csak egy, egy városban. Minden cégnek ezt meg kellett lépni, és minden városban, és minden országban.
    No ezért lett ez. Nem azért mert ekkora lenne a rendszer igénye.
    És akkor jöhet a duma az egyen csatlakozóról, hogy csökkentsék az elektronikai szemetet.
    Az is mekkora duma már. Ez mind duma.
    A harapott alma kezdte ezt kb 15 éve.
    Többiek látták, hogy ez bejött és telik a zseb, hát akkor mi is tudunk hülyeségeket kitalálni... és működik.

Ha a vállalatok át álltak volna Linuxra, hidd el azonnal lett volna rendszer követelmény csökkenés. De látták hogy működik, így még emeltek is rajta, hogy még és még és még.

A fele biztos hogy át tudott volna állni linuxra. Kevesebbért mint amibe a gép park csere került. Csak lusták voltak. Akkor az IT-nek dolgozni kellett volna, nem csak bóbiskolni a szélben egész nap. Főnök úgy se ért hozzá. IT azt mond amit akar.

Új hozzászólás Aktív témák