- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
??Tényleg bocsánat ha hülye vagyok.
Mit nyitok meg szerkesztésre? Az indító exéjét, vagy micsodát?
Milyen fizetős portable, hát a neve is FREEfilesync, ebbe mit lehet beletákolni, a portableapps.comról letöltve?Itt érdekes ez az azonnali reakció.
Tákolt a pc-d, tákolt a Windowsod, szar mert megtákoltad a regeditet, csoportházirendet, a logint, mindent megtákoltál, tákolt a Freefilesynced, te magad is tákolt vagy.
Minden 5. válaszban ez van leírva. Ja minden tákolt igen.Ha meg megváltoztatom a gui konfigurációt (bocs megint de az angol linkből én ennyit tudtam kiokoskodni fordítóval is) akkor a program állandóan ennek a 2 mappának a szinkronizálását fogja lefuttatni, azután bezáródik, mint most.
Nem tudom használni más szinkronra csak ha megint azt a gui izét megváltoztatom. Ezt lehet rosszul értelmeztem a weboldalon, passz.Tényleg mégegyszer elnézést, meaculpa, bocsánat, teljesenhülyavagyok és ide még 25 ilyen jelző,
de ha működik úgy ahogyan megcsináltam, akkor tulajdonképpen mi a baj?Nemmindegy hogyan működik? jó, nekem megfelel, nem vírusveszélyes, nem kellett hozzá a Defendert a bitlockert a securebootot kikapcsolni, nem kellett tákolni semmit, szintaktikailag ki a francot érdekli hogy egy cmd meghív egy batch fájlt amit meg így végrehajt a feladatütemező?
Ez fáj valakinek Redmondban, pert akasztanak a nyakamba, vagy most mi van?Itt véletlenül nem egy cmd-ből hívja meg a batch fájlt? A linkelt weboldalról van a leírás.
Akkor én miért nem tehetem ezt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest