-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #158314 üzenetére
Szerinte teljesen jó. Én ennek csak örülök
-
válasz
King Unique #158314 üzenetére
Nem írtam hogy 2000-ért vettem, 3 darab normális retailom van, kettő 5 a harmadik 3 éve működik. Ez utóbbi 101% hogy legális mert a cégemtől kaptam ajándékba.
Amik az enyémek azt itt vettem HA-n, 5 éve, eladó adott számlát garanciát, ha a weboldala fele igaz akkor is jó. [link]
Eddig még működik. párszor átvittem próbára másik gépekre már, többi különösebben nem érdekel.Amúgy tudom kicsit nehéz a felfogásom, én fel nem fogom, nem értem még mindig ezt a kulcs, liszensz, jogtiszta liszensz, digitális liszensz, egyszerhasználatos, géphez kötött stb. stb. anyámtyúkja szoftver használhatóságot, énnekem ez magas, lehet én vagyok a tök.
Ennél bonyolultabb szoftverhasználatot én még életemben nem láttam.
Ennél már csak a hordozhatósága bonyolultabb annak ellenére hogy mindhárom a Microsoft fiókomba be van téve vagy regisztrálva vagy hozzákötve vagy a franc tudja hogyan kell ezt kifejezni.Holnap felrántom az otthoni egyik gépemre a 11-et a 10es mellé és meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest