- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Wolfskin #158084 üzenetére
Mármint ha a konténerfájl lett 0 bájt, mert rendszerindításnál legyalulta a CHKDSK, akkor az szívás... Ez esetben adatmentő program és partíció visszaállítás TestDisk programmal az otthoni lehetőségek, előbbi a biztonságosabb és az elsődlegesen javasolt.
"A konténert lecsatoltam, a Veracryptet bezártam és úgy állítottam le a gépet."
A hardver biztonságos eltávolítása viszont valószínűleg elmaradt és lehet amiatt problémázott utána a lemezellenőrzés...
A rendszerindításnál lefutó lemezellenőrzéssel vigyázni kell, mert az rossz esetben össze tudja kuszálni a meghajtót. Ezért sem feltétlen jó ötlet az ilyen USB-s külső meghajtókat 0-24-ben a PC-n lógatni, normál esetben menet közben szokás csatlakoztatni és leválasztani az ilyeneket, akkor vsz nem lett volna a mostani probléma sem.
Egyébként miért konténerfájl, miért nem a partíció lett titkosítva?
Sose értettem miért az előbbivel kell szórakozni, aminél elég egy kis sérülés és kuka az egész...Na meg ha Windows 10/11, akkor Pro kiadástól eleve adja magát a beépített BitLocker meghajtótitkosítás használatának lehetősége, az meg a másik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest