Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
tordaitibi #157576 üzenetére
#157539 számú kezdő hozzászólás:
"Fogy a hely a C-n, azért álltam neki gyomlálni."
vs.
"Én máshogy élek és szerintem nagyon logikusan élek tárhely tekintetében."
Igen, látszik, szóval nagyon is de, de és de, 1000x is de....
Tehát ha jól értem, akkor van egy minimum 120/128, vagy inkább 250/256+ GB-os SSD IS rendszermeghajtónak, amin direkt van alulméretezve 30 / 40 / 50 / 60 GB-osra a Windows 10 C rendszerpartíciója, majd azon megy utólag a problémázás hogy fogy a C-n a szabad terület és hogyan lehetne lemezterületet felszabadítani, ahol a javasolt módszerek helyett a WindowsApps mappában állnánk neki manuálisan törölgetni, amit normál esetben eleve nem piszkál e célból ilyen formában a felhasználók sac/kb. 99%-a.
Egyébként ha annyira a manuális mappatörlés a cél, akkor a #157571 számú hozzászólásban már le lett írva, hogyan lehetne azt megoldani saját felelősségre.
INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Meghajtóhibánál az előzetes rendszermentés nyújthat védelmet, ahol normál esetben a Windows 10-et is szokás, vagy eleve azt szokás elsődlegesen menteni, nem szimplán csak egy adatpartíciót / adatmeghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest