Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Abrion #146979 üzenetére

Tisztább szárazabb, biztonságosabb érzés, nincs ott egy már nem létező eszköz szemete, nyilván van előnye.
    Én lusta vagyok újratelepíteni, az utóbbi években inkább tárolócseréhez kötöttem, nem direktben alaplaphoz. Még az előző gépemnél volt meghibásodás miatt alaplapcsere, más típusra, chipsetre, igaz, AMD vonalon, ott nem telepítettem újra. Win7->8 váltásnál igen, 8.1->10 váltásnál nem, az a rendszer élte meg az alaplapcseréket is, 4 évig ment a Windows. Amikor SSD-t vettem, arra lett újrahúzva, az is ment 4 évet, akkor jött egy teljes platformváltás, új lap procival, AMD helyett Intel, és új SSD, az is új Windows-t kapott. Bírják ezek. :)
    Már az XP is sokat kibírt, céges gépeken anno kaptak azok az élettől mindent, pláne ha olyan szoftver futott rajta, amit nagyon nem szerettél volna újratelepíteni, akkor mindent IS elkövettél, hogy maradjon a Windows, bármi is történik. :) Hozzáteszem, az XP-vel voltak is olyan esetek, amikor a sírból kellett a Windows-t visszahozni, az még egy áramszünet után képes volt elhalálozni a partíciókkal együtt. ;] Windows 7-nél is láttam olyat mikor csak az újratelepítés segített, de azt jellemzően valami szutyok szoftver okozta.
    Windows 98 alatt nem volt hardvercserém, de azt még hobbiból is érdemes volt 1-2 évente újratelepíteni, legalábbis otthon biztosan. :)

Új hozzászólás Aktív témák