- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
UnSkilleD #143849 üzenetére
Ez a 20 perc alatt újrarakni a Wint nekem kicsit sántít.
Magát a wint persze simán.
És utána...?
pl. én windowsom,
Tele van vagyonvédelmi célszoftverrel amik vpn és egyéb elérésekkel operálnak, néhol 2FA bejelentkezéssel, kismillió jelszóval, +féltucat távoli szerverhez illesztve.
Mivel hordozható gép, sacc. 5-6 helyen van beillesztve a helyi hálózatokba és kb. 11 nyomtatót ismer jelenleg, a wireless jelszavaim listája szerintem 150 méter hosszú.
Ez eddig a meló.
a többit meg el se kezdem sorolni mert tldr lenne amiket 2016 óta elkövettem vele video, audio, játék, testreszabás, kinézet, gyorsgombok tömkelege és kis szkriptek stb. terén.Aki EZT 20 perc alatt újrahúzza nekem ÚGY ahogyan most van, annak fényes nappal a Deák téren, a 3 közszolgálati médiaadó éles közvetítése és YT. élő adás mellett fényesre nyalom a s@ggét akár többször is.
nem az OS a gond. Hanem amiket évek alatt rápakolt az ember.
És hiába van felhőmentés az adatokról, ezek okés de 40-50 szoftvert letöltögetni bekonfigolni az nem 20 perc hanem esetleg hetek-hónapok.Ezokból én rendszeresen, mármár betegesen mentek mindent több helyre, több adathordozóra, a Win saját cuccával és külső eszközökkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest