Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz UnSkilleD #143849 üzenetére

Ez a 20 perc alatt újrarakni a Wint nekem kicsit sántít.
    Magát a wint persze simán.
    És utána...?
    pl. én windowsom,
    Tele van vagyonvédelmi célszoftverrel amik vpn és egyéb elérésekkel operálnak, néhol 2FA bejelentkezéssel, kismillió jelszóval, +féltucat távoli szerverhez illesztve.
    Mivel hordozható gép, sacc. 5-6 helyen van beillesztve a helyi hálózatokba és kb. 11 nyomtatót ismer jelenleg, a wireless jelszavaim listája szerintem 150 méter hosszú.
    Ez eddig a meló.
    a többit meg el se kezdem sorolni mert tldr lenne amiket 2016 óta elkövettem vele video, audio, játék, testreszabás, kinézet, gyorsgombok tömkelege és kis szkriptek stb. terén.

Aki EZT 20 perc alatt újrahúzza nekem ÚGY ahogyan most van, annak fényes nappal a Deák téren, a 3 közszolgálati médiaadó éles közvetítése és YT. élő adás mellett fényesre nyalom a s@ggét akár többször is.

nem az OS a gond. Hanem amiket évek alatt rápakolt az ember.
    És hiába van felhőmentés az adatokról, ezek okés de 40-50 szoftvert letöltögetni bekonfigolni az nem 20 perc hanem esetleg hetek-hónapok.

Ezokból én rendszeresen, mármár betegesen mentek mindent több helyre, több adathordozóra, a Win saját cuccával és külső eszközökkel is.

Új hozzászólás Aktív témák