Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Grave_444
üzenetére
Szintúgy. Ha van az alján home matrica, akkor az azt jelenti, hogy előtetelepítve volt, és a megfelelő verzió telepítése, illetve ha msd.ről letöltött és mct-vel (vagy rufussal pl), de ez mindegy is, készített pendrive-ról történik a telepítés, akkor nem is engedi választani, hogy mit telepíts, hanem telepíti a megfelelőt (home vagy pro pl), itt a home-t ugye. Szerény véleményem szerint telepítsd újra és be kell aktiválnia magát spico nélkül, amit amúgy sem kéne használni, ennél meg főleg 
vásárolt neten egy Home verziót, amit nem lehetett beaktiválni sehogy sem.
Ezen sem kell csodálkozni, ha ilyen 1-2-3-5k kulcs.Szóval itt valami nem kerek, vagy alaplap, vagy ház csere volt akkor, de nem kerek.
Én az ilyet úgy szoktam, telepítem, ha aktiválja magát akkr ok ok, ha nem az az ügyfél dolga, én nem teszek spico-t fel senkinek sem,
1. utána telepít pl vírusírtót, az kiszedi, és hív újra, nem kell a nyűg feleslegesen.
2. véletlen használja cégbe esetleg mennek ellenőrizni... stb.
Had ne soroljam mik lehetnek a buktatók, tudod te úgy is.
Meg lényegtelen is mer nem foglalkoznak vele. Szvsz az aktiválás nem a mi dolgunk, segítünk amibe tudunk, ez egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest