Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
válasz
mefistofeles #14129 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az tiszta, ha MS accounttal lépek be, akkor ott valahol a nevemhez beírja az adott hardver ID-jét, és a legközelebbi telepítésnél már tudja, hogy van ez a gépem, aminél jogom van a W10-re.
DE! Azon gondolkoztam el, hogy hogy van ez, ha W7-ről frissítek, és nincsen MS accountom, és utána sem lesz?
Bár most, ahogy végig gondolom, valószínűleg az kevert meg, hogy magamat (mint usert) is belekevertem ebbe az azonosításba, pedig itt csak a PC és az OS kapcsolatáról van szó. (ha most jól gondolom
)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest