- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #141108 üzenetére
Nem használom azt, de tálcán jobb klikk menüben kapcsold ki a hover menüt és akkor nem dobja fel, csak ha direkt rákattintasz az időjárásra.
tordaitibi: desktop Edge szerintem legjobb böngésző egy ideje, az új lap fogaskerék menüben ki lehet kapcsolni a feedet, üdvözlést, háttérképet állítani stb. a mobilverzióról nem tudok nyilatkozni mert Safarizok
-
válasz
SunMount3r #141108 üzenetére
Azt sehogy csak agyonlövöd az egészet azaz eltünteted a talcarol. Legalabbis en 15 perc utan feladtam, ugyanazt akartam mint te. Ugyanigy ki akartam irtani az Edge kezdolapos baromsagait mert inditasnal betolti az osszes hulye hirfolyamot, persze mobilneten is.
es nem lehet kiirtani. Mekkora otlet hogy csak valasztani lehet sport meg hirek, autos temak stb. kozott de kikapcsolni azt nem lehet. A Microsoft mindig is hires volt a maximalisan userkozpontu es testreszabhato megoldasairol.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest