Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #140568 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget a chipset driver megoldotta és eltüntette majd az összeset, egy darab maradt Base system device, neten azt írják hogy ehhez az "Onboard Network Driver for Microsoft Windows" kell, de nem találok hivatalosnak tűnő opciót, a cikkben pedig ahol linkelték az intel oldalát, már nem létezik a hivatkozás.
A gép irodai vas itt van a spec lista:
Motherboard: MEG X299 Creation, CPU: i9-7980XE 14nm, 18/36cores, GPU: GeForce RTX 2080Ti 11GB, RAM: SAMSUNG 2400Mhz (6x16GB) Total 96GB ram, Storage: windows: Corsair Force GS 256gb work: SSD Samsung 860 evo m2 1TB x2 Striped, Samsung 970 Evo Plus 2TB m2 Nvme, , PSU: Corsair RM1000x
-
Nem rég raktam újra a wint, eddig nem dobta ezeket a hibákat. Visoznt az igaz hogy semmilyen drivert nem raktam fel külön az alaplap oldaláról. Azt hittem már megugrottuk ezta lépcsőt, és a win10 megoldja egyedül.
Most akkor töltsem le az összes drivert onnan és szépen egyenként installáljak mindent? Vagy legalább ezeket?
Intel Management Engine Driver / Intel Turbo Boost Max Technology / Intel Turbo Boost Max Technology
Nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- GTA V
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest