- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #130365 üzenetére
Azóta sem megy a dolog.
Pontosabban a win10 már felmegy hiba nélkül, de utána vannak bajok.
Például:A display driverrel bohóckodik, aztán végül felteszi.
A win alap mail appjában nem tudok a Yahoo mail-el bejelentkezni, mert hibakóddal kidob minden telepítésnél.
Próbáltam a 20H2 telepítőt, próbáltam egy régebbi, kb 2 éves verziót is mindig ugyanaz.
Nem engedi feltelepíteni a logi g hub szoftvert sem, csak teker és teker sosem lesz vége.
Mivel iskolai win-em van ami PRO N verziót jelent, ebben nincs media feature pack.
Ezt korábban gond nélkül telepítettem, most ez van:Próbáltam nem az nvme meghajtóra telepíteni, hanem egy másik sata SSD-re, ugyanaz a jelenség.
CMOS reset volt, bios update még nem.
Próbáltam egy korábbi SSD-t amin még ehhez a PC-hez való rendszer is volt. Rádugtam és megy, a logi szoftver gond nélkül feltelepült, media feature pack azon már fent volt, azt nem tudtam tesztelni. Az email is be volt állítva korábban, most is szépen kezelte.
Cseréltem memóriát vissza az előzőre, ami hibátlan volt, ugyanaz a jelenség, mint az ujjal. azóta a régit használom.Kérlek ha van ötlet, ne tartsd magadba.
Gyanítom, a memória jó és a háttértár is, mert azokból volt keresztcsere és a hiba megmaradt.
Bár már azt se tudom, ezek egyáltalán hibák-e...
Most ránk-onként próbálom, hátha az alaplappal van valami. -
Winnie The P
őstag
válasz
gordonfreemN #130365 üzenetére
Itt egy oldal, ahol a bugcheckcode listát meg lehet nézni [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest