Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz gordonfreemN #130365 üzenetére
Itt egy oldal, ahol a bugcheckcode listát meg lehet nézni [link] .
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #130365 üzenetére
Azóta sem megy a dolog.
Pontosabban a win10 már felmegy hiba nélkül, de utána vannak bajok.
Például:A display driverrel bohóckodik, aztán végül felteszi.
A win alap mail appjában nem tudok a Yahoo mail-el bejelentkezni, mert hibakóddal kidob minden telepítésnél.
Próbáltam a 20H2 telepítőt, próbáltam egy régebbi, kb 2 éves verziót is mindig ugyanaz.
Nem engedi feltelepíteni a logi g hub szoftvert sem, csak teker és teker sosem lesz vége.
Mivel iskolai win-em van ami PRO N verziót jelent, ebben nincs media feature pack.
Ezt korábban gond nélkül telepítettem, most ez van:Próbáltam nem az nvme meghajtóra telepíteni, hanem egy másik sata SSD-re, ugyanaz a jelenség.
CMOS reset volt, bios update még nem.
Próbáltam egy korábbi SSD-t amin még ehhez a PC-hez való rendszer is volt. Rádugtam és megy, a logi szoftver gond nélkül feltelepült, media feature pack azon már fent volt, azt nem tudtam tesztelni. Az email is be volt állítva korábban, most is szépen kezelte.
Cseréltem memóriát vissza az előzőre, ami hibátlan volt, ugyanaz a jelenség, mint az ujjal. azóta a régit használom.Kérlek ha van ötlet, ne tartsd magadba.
Gyanítom, a memória jó és a háttértár is, mert azokból volt keresztcsere és a hiba megmaradt.
Bár már azt se tudom, ezek egyáltalán hibák-e...
Most ránk-onként próbálom, hátha az alaplappal van valami.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest