- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
King Unique #126971 üzenetére
A leírást többször néztem, mint a gombot, az maradt meg, most is csak arra figyeltem. Ezért elnézést! A tapasztalatom is ezt támasztotta alá: Frissítés-szüneteltetés után a halasztással együtt: csak annyit írt: frissítések elérhetőek. Keresésre keresett, és töltött- telepített. Majd forgalmi dijj beállítása után csak Keresésre is keresett és töltött- telepített. Ami maradt, majd kiderül ha elérhető a kövi kumulatív és a gép megtalálja, és szól..
Mindannyiszor keresést láttam, és a keresésbe "egyeztem bele".
Ezen a csatornán nem csak a kumulatív frissítések jönnek, hanem minden. De mint tudjuk nem mindenkinek egyszerre. Nem akarom azt hogy nekem kelljen csekkolgatni, hogy milyen frissítések forognak az éterben, hogy vajon melyik jöhet nekem, és így melyik okozhat galibát. Azért vagyok annyira lusta, hogy várjam meg, míg szól a gép az alapján ami benne van. De ha már szól, akkor szeretném az esélyt hogy utánanézhessek a dolognak (említett tapasztalatok). Az sem jó megoldás, hogy megállíthatom a töltést, telepítést, mert volt már nem egyszer hogy 5 perceket keresgél eredménytelen (elég 5 perceket vártam már eddig...). Ezt nem várnám végig. Viszont az sem jó, hogy rámegyek hogy keresés csinálom amiért van a gépem. és már csak akkor látom viszont hogy települ, vagy "települt, mehet a resi" mert abból is volt már galibám ha itt állítottam meg a cuccost.
Kíváncsian várom, hogy a linkelt kép fogad majd értelmes magyarsággal, vagy értelmetlennel 18 óra+ ami kell neki ha kell neki múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest