Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CirrMee
üzenetére
Ha már itt annyira a jogszabállyal jössz, akkor egyrészt eddig nem tudtál mutatni semmilyen hivatalos cikket, határozatot, ami azt taglalta volna, hogy a megadott hátáridőn túl történt ingyenes upgrade / kulcsos telepítés keretében szerzett W10 digitális licenc teljesen jogtiszta lenne... Nem általános jogszabályokkal kell itt dobálózni, hanem konkrétan erre az esetre vonatkozóan. Ellenben korábban és nemrég már megjelent 2 cikk is, ahol világosan leírták, utalt rá maga a Microsoft is, hogy technikailag hiába működik, attól még nem lesz jogtiszta. Ahol pl. az utóbbinál lehet éppen a magyarországi Microsoftot kérdezhették meg, de persze egyesek szerint ők nincsenek tisztában a hazai jogszabályokkal... Vagy lehet mégis, meg lehet inkább mérvadóbb az ő állítások, mint xy random ügyvédé...
Vagyis csatlakozva a másik fórumtaghoz, majd akkor fogom a magam részéről én is azt terjeszteni, hogy teljesen legális és jogtiszta az említett eljárás, ha lesz ezt igazoló világos és hivatalos határozat, döntés, cikk, miegymás. Ellenben amíg nincsen, sőt pont ennek az ellenkezőjéről szól több cikk is, addig nem fogom erővel azt állítani, hogy teljesen oké, meg hogy jobban tudom, mint maga a Microsoft. -
válasz
CirrMee
üzenetére
Ebben teljesen igazad van. A jogszabályok vonatkoznak ránk, nem amit xy mond. Szerintem ezt megbeszéltük. Ha szóba kerül én továbbra is azt fogom írni, amit a microsoft reagált ezügyben. Te pedig írd amit neked a jogász mondott (de majd akkor is állj oda, ha teszem azt megvágnak egy céget emiatt, mert ott épp kibukott a stikli frissítés).

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi