Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
Kékes525 #105013 üzenetére
Vagy a registryben ezt 1-re állítod:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search]
"BingSearchEnabled“=dword:00000001
vagy az O&O ShutUp10-et így módosítsd, ami lehet ugyanezt állítja, de nem biztos. A lényeg, nálam megszüntette az indokolatlan CPU használatot. -
quailstorm
nagyúr
válasz
Most frissítettem 1903-ra a frissítési segéd nevű alkalmazással, és itt kérdés nélkül felrakta, így szembetaláltam magam a nem működő kereséssel.
Vezérlőpultban látszik, nézzük az eltávolítást.Egy részletes angol cikk a problémáról.
Reddites adalék.
Kajak ott száll el, hogy nem küldheti a kémkedést a Bingnek?Update uninstall után újra van start menü. Igen használok O&O Shutup10-et és a webes keresés le van tiltva.
Egyébként a frissítés telepítése után mindegy mit kapcsolsz vissza O&O-ban, jobb nem lesz tőle. -
Kékes525
félisten
válasz
A redditten megoldották a problémát. Lásd az előző hozzászólásomban a reddit linket. Onnét idézem:
"4wh457 5 points ·21 hours ago· edited 15 hours ago
I created a batch script to easily remove the cache folder and replace it with one ripped from a clean 18362.295 install.
This is what it looks like in action: https://streamable.com/skzcf
I tried to add as many checks as possible and spent many hours testing this under various conditions to find and fix potential bugs to make sure nothing goes wrong. In any case if something does go wrong you can revert the changes made by this by running sfc /scannow. If the problem returns for some reason and the script is still telling you the fix has already been applied (even though it should detect when the problem returns for example after running sfc) you can create an empty text file named force.txt and place it in the same folder with the script to bypass the checks and force it to run even if the fix has already been applied once and/or it detects the included files aren't intact.
You can download it from here: https://drive.google.com/uc?id=18udlbgBakZO-9uEuzkh5gq-uKykWugT7&export=download
Extract it to a location that doesn't contain any special characters such as your Desktop. A folder named "New Folder (2)" for example wont work."
Én nem próbáltam ki, megvárom míg a WU magától telepíti. Akinél esetleg jelentkezett a hiba próbálja alkalmazni a scriptet.
-
Kékes525
félisten
válasz
Macriummal visszatettem a tegnapi rendszert és a Gépházban 1 hétre szüneteltettem a frissítéseket. Addig talán csínál valamit a Microsoft. Ha nem lesz meg a javítás javítása, akkor meghosszabbítom a frissítés szüneteltetését. A Defender természetesen így is frissül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest