Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asanci
csendes tag
válasz
zolee001
üzenetére
Még 1x kipróbáltam: az egyik gépen akkor is megy a megosztás, ha nincs engedélyezve az smbV1, de a másik (újabb) gépen ha letiltom, nincs megosztás, tehát újra kellett engedélyezni.
Miután sikerült kisakkozni, melyik név/jelszó páros kell a megosztáshoz, elfogadom, hogy kell a jelszó. További szép napot! -
válasz
zolee001
üzenetére
"nem ajánlott megoldást követtél,az smbV1 eleve nem kell csak az XP klienseknek......."
Sok olyan lejátszó van, ami nem ismeri csak az smb 1-et. Nincs más megoldás, használni kell, ha "ajánlott", ha nem. Bár nem tudom, mi a baj vele, minden gond nélkül használom vagy 8 éve a belső hálómon. Tudom, tudom, valami biztonsági rést találtak ki, hogy újabb készülékeket lehessen eladni az usereknek.
Tényleg bajban leszünk sokan, akik régebbi, de tökéletesen működő médialejátszót használnak, ha megszüntetik az smb1-et. (Még nem történt meg szerencsére, csak az alapértelmezés helyett választhatóvá tették.)"A megosztásoknak pedig adjunk jelszot,nem véletlenül van kitalálva"
Persze, adjunk, ha akarunk adni. De ne legyen kötelező.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tényleg bajban leszünk sokan, akik régebbi, de tökéletesen működő médialejátszót használnak, ha megszüntetik az smb1-et. (Még nem történt meg szerencsére, csak az alapértelmezés helyett választhatóvá tették.)