Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zotya84

    őstag

    válasz #47205632 #86563 üzenetére

    Ha UEFI-kulcs van, akkor az jó helyzet:
    -amennyiben W8 kulcs, akkor általában ki kell választani a megfelelő verziót kulcs nélkül, de aktiválódik, amint netet kap.
    -ha W8.1 kulcs, akkor már általában a kulcsnak megfelelő verziót telepíti fel, és aktivál.
    -ha W10 kulcs, akkor meg semmilyen gond nem szokott lenni.

    Ezek akkor érvényesek, ha olyan telepítőt töltesz le akárhonnan, ami a kulcsnak megfelelő veziójú 10-et tartalmazza. Mert azt láttuk fentebb, hogy páran a 1809-ből a VL-t töltötték le a CC helyett, és nem volt benne, amit kerestek.

    #86565) Shin Chen: Nem, csak arra a gépre kell Pro, amelyikre csatlakozni akarsz, a kliensgép akár egy mobil is lehet, Win10 Mobile-lal. Én használom is így elég gyakran.

    #86567) kranazoli: Nálam TotalCommanderben alaból a NP++ az alapértelmezett szerkesztő, így az F4, vagy a SHIFT+F4 kombókkal alapból azzal dolgozik, Intézőt meg nem használok, így nekem azzal hozta létre és nyitotta meg. De Jobbgomb/Társításra simán társította hozzá, és ENTERre is azzal nyitja meg a .xyz kiterjesztésű blank file-t. És ki van kapcsolva UAC már a telepítés után perctől kezdve, mert hasznát én nem látom, csak lassít a használatán a gépnek. És ez még csak .285, nem 320 - valószínűleg már nem is lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

Új hozzászólás Aktív témák