Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dchard #84710 üzenetére
Felhasználói feltételeket fogadtál el. Ennyire nem világos?
Nem sikerül megérteni használati licence-t vettél, kvázi "béreled" amit csak a téves autós hasonlatodra hoztam fel a lényeg nem a te tulajdonod a Windows és a meddigre is ott a válasz...) A tényszerű bizonyíték az EULA, Settings -> System -> About lap alján olvasgasd Microsoft Services Agreement és Microsoft Software Licence Terms, ne engem fárassz.
The software is licensed, not sold. Under this agreement, we grant you the right to install and run one instance of the software on your device (the licensed device), for use by one person at a time, so long as you comply with all the terms of this agreement.
(Mellesleg ha olyan az ízlésed minden hiszti nélkül bele tudsz túrni a rendszeredbe 3rd party tweaker programokkal úgy ahogy nem szégyellsz ha nem tetszik a Windows Update vagy más rendszerfolyamat.)
SP4C3: LOL egyik héten MS bérenc vagyok, bizony kapom a havi apanázst Redmondból
másikon meg elzavarnak használjak Linuxot mert érvelve kritizálom a rossz döntéseiket a Windows fejlesztésében, sajnálom nem tudok megfelelni mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- EAFC 26
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest