Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
silboy #39497 üzenetére
Hát talán letőőőtöd az MS oldaláról MCT-vel [link].
(#39498) Dhampir: az egy elég egzotikus rendszer, volt hozzá szerencsém.
De, ha már OS X klón, akkor nálam eddig a Voyager viszi pálmát. Illetve, ha már itt tartunk, akkor még egy egzotikus darab: ChaletOS.
Az Ubuntus hír nem újdonság és az Insider Preview verzióban nyomogattam is kicsit. Illetve azt is pedzegették, hogy esetleg akár még grafikus alkalmazások is futtathatók lesznek. De ez az egész olyan frankenstein szerű... -
King Unique
titán
válasz
saelin #39494 üzenetére
Én már leírtam többször, hogy nagyon nem értem milyen alapon van ez ilyen formában megvalósítva, különálló, önálló életciklussal rendelkező rendszerekre? Ez már régen nem szimpla választható lehetőségként funkcionál, hanem szinte már-már kötelezőként...
-
saelin
veterán
válasz
King Unique #39493 üzenetére
Tény. Valami iszonyat agresszívek a win10-re frissítéssel.
-
King Unique
titán
válasz
Ciccuka #39492 üzenetére
Eddig is egyértelmű volt, hogy too much ez az egész... kíváncsi leszek mikor lesz belőle komolyabb ügy? Illetve vsz nem lesz, mert hamarosan lejár az 1 év.
Ha lejár, mert ismerve a korábbi, legalább 3x kiigazított híreket, azon se lennék meglepődve, ha valami további akció lenne.
-
Ciccuka
veterán
-
silboy
aktív tag
Sziasztok! Jó pár hónapja frissítettem ingyenesen win7-ről, ami gyárilag volt a laptopomon, win10-re. Nem is volt vele gond, viszont most indításkor kiírja: " Nem sikerült csatlakozni egy Windows szolgáltatáshoz .A Windows nem tudott csatlakozni a Csoportházirend ügyfél szolgáltatáshoz. A hiba miatt az általános jogú felhasználók nem tudnak bejelentkezni."Illetve ezzel egy időben meghalt a Chrome, nem indul el, és nem is tudom újra telepíteni. A Gépházban a Frissítés és biztonság pontnál semmi nem jelenik meg. Tudtok valami megoldást a hiba elhárításához?
-
válasz
gaborba81 #39485 üzenetére
Elvileg ez a rendszerkövetelménye:
Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
Display: 1024 x 600 or above
A grafikus kártya erősen kérdéses, nem tudom milyen driverral fogod tudni használni.
-
válasz
gaborba81 #39483 üzenetére
Futtasd le a get windows 10 appot
Ha nem jelenik meg -
gaborba81
tag
Sziasztok!
Egy nagy kérdésem volna.
Egy ilyen laptopom van,erre felmegy a win 10 64 bites verziója?Válaszokat köszönöm!
-
lugosi111
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #39473 üzenetére
Kezdem az elején.
A Win 10-et nem frissítéssel, hanem tiszta telepítéssel tettem fel, a Win 8.1-em kulcsát használva. Alapból aktiválva volt. (Most, hogy a kulcs, vagy az miatt, hogy a MS az alaplaphoz kapcsolja a regisztrációt, és mivel az már az előző (W8.1) rendszerrel is aktív volt ez is az lett - nem tudom.)A mostani telefonos aktiválásra azért került sor, mert új gépet vettem, és hiába próbáltam a régi kulcsommal az eredeti Win 8.1-et telepíteni rá, nem aktiválta. A Gépház-> aktiválás résznél kifejezetten telefonos aktiválást kért hardverváltozás esetére.
(Ja, a szám egyébként a 0680018749)
Figyelem! Nem 24 órás az ügyfélszolgálat! (Angolul az...) Magyarul hétköznap 9-17h - ha jól emlékszem, mert esküszöm, nem láttam még ennél komplikáltabb felépítésű honlapot, vagy nálam hülyébb felhasználót...de nem találom sehol, pedig egyszer már megvolt.
Nem a saját termékkulcsom kérte! Először egy listából kiválasztottam az országom, ekkor megadott két telefon számot (egy ingyenest és egy fizetőst). A Win generált egy 9x8 számból álló sort, amit kérésre be kellett gépelni a telefonba (mármint a szám hívása után) , csak ezután kapcsol az ügyintézőhöz! Ő készséges és kedves volt, továbbirányított egy géphez, ami bediktálta az aktiváláshoz szükséges számokat (6x8) . Ezeket begépelve a megjelenő ablakba az új alaplapra integrálja (aktiválja) a Windowst.
A jövőben - ha jól értelmezem - már nem is lesz szükség a kulcsra (azért elraktam...), mert az alaplap alapján azonosítja be a Windowst.
Azt írta valaki a MS Community-n (fórum), hogy a következő alaplapcserénél lehetőség van a Gépházon keresztül a régi termék deaktiválására, így az újnál sem kell majd telefonon szenvedni, megoldható neten keresztül.Mindezt egy nem OEM! , hanem dobozos változattal vittem végig. Az OEM változat elvileg nem vihető át másik hardverre, de én már olvastam olyan tapasztalatról, hogy - a tönkrement alaplapra hivatkozással - sikerült telefonon keresztül.
-
-
fap333
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is előjött az a probléma, hogy a win10pro nem akar frissíteni. A hibakód 0x80240fff mint ahogy Bodrik és attix kollégáknak is.
A gép előtörténete: csurig vírusos gépről van szó, winchester kétfelé particionálva (rendszer, adat). Rendszer partíciót töröltem, teljesen friss telepítést kapott. A friss telepítésre felraktam avastot (free), az talált ~15vírust eltávolította mindet,
frissítés továbbra se megy.
Avast-ot eltávolítottam, nod32 próbaverzió felment, talált még ~60vírust, mindet eltávolította.
frissítés továbbra se megy.
Megint töröltem a rendszerparticiót, friss telepítés, frissítés továbbra se megy.
Az ötleteket előre is köszönöm! -
Popes
őstag
válasz
szjoci #39475 üzenetére
Valószínűleg valamelyik driver nem stimmel, ha más nem rakd fel tiszta telepítéssel (amúgy is az a tuti) a 8.1 kulcsával.
Javaslom előtte a gyártó oldaláról töltsd le a gépedhez való win10 drivereket mert lehet hogy a win saját driverei közül amit magának felrak valamelyik problémás. -
szjoci
őstag
Sziasztok!
Egy Compaq presario CQ56 laptopon szeretném frissíteni windows 10-re windows 8.1 pro oprendszert. Elindul a telepítés (fekete képernyő, karikában százalékban kijelezve hogy hol tart), az eszközillesztők feltelepítése után (100%) fekete képernyő fogad és csonttá fagy a rendszer. Bekapcsoló gombbal kikapcsolva majd be, megpróbálja javítani magát kétszer de nem sikerül és visszaállítja a 8.1-es windowst.
Mi lehet a hiba, van valami megoldás?Köszönettel,
Joci -
GEPESZ66
veterán
Elnézést, ha itt kérdezem meg.
Mivel 9-éves a gépem, gondolkozok új gép vásárlásán, mivel a WIN10-et szeretném használni.
Vásárolt WIN8.1-kódjával aktiválom majd be.
A PC-boltban javasolták, hogy mindenképpen rakjunk be a rendszernek 120GB-os SSD-t.
Ti használtok-e SSD-t, megéri-e?
A WIN első telepítésekor, ha az SSD mellett van HDD-is, akkor a HDD-t e telepítés idejére ki kell-e kötni? -
törölt tag
Üdv újra! Ismerős Acer Aspire ES 11 netbookján a wifi kártya szarakodik. Sem Windows 8.1-gyel, sem 10-zel, sem Ubuntu 16.04-gyel nem jó. Az áruházból telepíteném a wifi analyzert, de rendszerhiba miatt nem települ. Mi lehet a baj?
-
icetheman
tag
Hali mindenkinek!
Próbálom rövidre fogni, mert égető helyzetben vagyok..
Win 8.1 asztali gépet win10 re frissítettem. Nem volt jó a mikrofon , ezért minden hang eszköz illesztőjét frissítettem a windowsal. Ezt követő pár újraindítás követően ez a két kép fogad, és a 2 . nál nem működik sem a bill sem az egér... Nem tudok semmilyen módon belépni a win10be pls HELP!
SZERK: Az első kép után nem indul újra ott vesztegel a végtelenségig..:/
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, tapasztalt valaki olyat, hogy az edge egyszer csak elveszti a favoritseket? Hogyan lehet helyre állítani?
Köszönöm -
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors helyzetjelentésre volna szükségem. Hogy áll most a rendszer? Telepítheti egy "felhasználó"? Napi szintű figyelmet igényel, vagy tudja a dolgát?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
vigyori78 #39421 üzenetére
Köszönöm a tippet! A probléma már csak az, hogy egy HP Probook 455 G2-es laptopról van szó, de a BIOS úgy látom zárolt (eredeti windowssal vettem, SSD-re klónozták az eredeti vinyót), ezért legacy módba nem tudom állítani. Rendszergazdaként jelentkeztem be, már biost is frissítettem, de az egyes opciók szürkén mutatnak, hogy nem tudom módosítani őket, és legörgetni sem lehet teljesen.
Mi a franc lehet? A HP-t hívtam, de szerintük le kell tudjak görgetni - mégse megy, nem vagoyk hülye
-
raidx
őstag
Én még tavaly a hívatalos megjelenést követő hetekbe használtam a wushowhide.diagcab progit. Azóta volt már sok frissítés buildváltás stb. de a kitiltott driverek nem jöttek vissza és helyettük se jött semmi. Azóta volt alaplaphiba miatt tisztatelepítés de a kitiltott driverek és utódaik nem jönnek!
-
Zárolási képet nem lehet kikapcsolni?
Mármint azt szeretném ha bekapcsoláskor automatikusan a jelszavas/belépős felületet hozza fel.
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A W10 egy új build-et telepített, amely után a megjelenítést elcseszte. Valószínűleg a videokártya driver-ét írta felül. Hiába futtattam a driver frissítőt azt írta, hogy a legfrissebb van fent.
Most visszaállítottam az előző buildre a W10-et és megint jó, de hogy tudom megakadályozni, hogy megint NE FRISSÍTSEN. -
Attix82
addikt
Üdv.
Win 10 update hibát ír ki: 0x80240fff
Találkozott már valaki ilyennel? Illetve meg tudta oldani? Amit neten találtam kb mindet próbáltam de semmi
-
raidx
őstag
válasz
Pokesz007 #39454 üzenetére
Töltsd le az MS oldaláról a wushowhide.diagcab progit. Mikor feltelepült a nemkívánatos driver elindítod (igen sokáig szöszmötöl) kiválasztod a nemkívánatosat eltávolításra és elrejtésre. Anno nekem az MS muultimédiás billentyűzetemhez pakolt mindenféle noti drivereket és döglött be a billentyűzet. Ez megoldotta. Igaz utánna neked kell gondoskodni a driverfrissítésről. Célszerű azonnal futtatni a progit ahogy a telepítés megtörtént.
-
törölt tag
válasz
King Unique #39445 üzenetére
Köszi.
Van 7, miért ne? Amire használom (nagy néha szkennelés a Windows only CanoScan 8400F-fel), azt meg tudom úgy is oldani, hogy nincs net, így az sem baj, ha próbál kémkedni, mert másra gyakorlatilag nem használom. Ha meg majd valami világvége helyzet miatt kellene, akkor legyen. Bár a Windows 7-tel is mehetek tovább így, ezért még nem döntöttem.@(#39444) norti
Köszi.„But, surprisingly enough, the Windows 10 upgrade process won’t overwrite the GRUB2 boot loader on your Linux PC. Everything will continue working normally, and you’ll see the usual Linux boot loader every time your reboot your PC.”
Ez azért biztató a GRUB szempontjából. -
A W10 szintet lépett egérmutató-elfelejtés terén: eddig csak bootolások alkalmával állította alaphelyzetbe a pointereket -- most simán működés közben, egy sima Excel-indításkor is megcsinálta.
MaCS
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap egyik pillanatról a másikra úgy döntött a win10, hogy nem enged másolni a google drive mappába mert nem én vagyok a rendszergazda. Ezt mi okozhatja?
-
törölt tag
válasz
vigyori78 #39433 üzenetére
A bootolási folyamat tényleg a rendszertől függ (alszik, hibernált, kikapcsolt), de a Windows nem módosít semmit az UEFI beállításain
A "belenyúlást" én így értettem. Fast startup mellett nem áll le teljesen a rendszer, a legtöbb gépen ilyenkor a beállítások és a boot menü nem érhető el.
D1Rect: Ha mindent törölsz, driver nélkül sem jó a beállítás után?
-
Egy jó hosszú frissítés után a windows elcseszte a hangot.
Ha a realtek driverben tesztelem a hangszórót, akkor szól, de ha bármit indítok, akkor már nem.
Mit csináljak vele?
5.1-ként használtam, de valójában 2.1.
2 front + egy mélynyomó, na ebből a mély nem szólA razer surroundot letöröltem, az AMD-t letiltottam, beállítottam alapértelmezettként, frissítettem drivert, elhárítottam a problémákat, kiemeléseket letiltottam, újraindítottam, szenteltvízzel locsoltam.
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy megmaradnak e a Win 10 alatt létrehozott dokumentumok Win 8.1-re való visszatéréskor (30 napos visszaállítási időszak)? Tudom, készítsek másolatot a fájlokról, de nem az én gépemről van szó.
-
King Unique
titán
válasz
#40553216 #39443 üzenetére
Nocsak.
Nem tudom, hogy a legújabb rendszereknél is így van-e, de korábban sokan panaszkodtak erre, szóval esélyes. Ha pl. több Windows van egymás mellett, akkor is berakja magát alapértelmezettnek és úgy vettem észre a fast startup is visszaáll alapértelmezett = bekapcsolt állapotba. Persze utóbbi pár kattintással kikapcsolható, illetve a GRUB is helyreállítható live rendszerről. Bár én inkább ezt a megoldást használom és akkor nem kell utóbbival foglalkozni.
-
törölt tag
Hali!
Van tapasztalat arról, hogy egy W7>W10 upgrade tönkre vágja-e a GRUB-ot? És utána az alapbeállítás a hybrid sleep lesz-e, azaz le kell-e ezt még külön lőni? -
tutuhawer
őstag
Szevasztok, láttam, volt kérdés, hogy miért nem megy a képernyő tükrözése, duplázása a TV kábellel. A keresőben kerestem, de választ nem találtam, van már erre valakinek tapasztalata W10-es laptoppal?
Előre is köszönöm -
Popes
őstag
Általában a legtöbb embernek az a fő gond hogy leszedi a drivert és újraindítás után már teszi is fel a win a sajátját még mielőtt telepíthetné az ember amit ő szeretne.(erre megoldás amit írtam)
Igen legyilkolhatod a Group Policy Editorban is,(valóban hatékony) viszont sok embernek elég annyi is amit fentebb linkeltem.
-
Pala
veterán
Csak aztán nehogy egyszercsak mégis frissüljön valami driver, mert láttam rá számos példát sajna. A Show&Hide eszközzel csak egy aktuális driver-frissítést tiltasz le, de ha kijön egy újabb, az megint felmászik (és akkor szépen megint rollback, elrejtés, stb.).
Ha viszont Group Policy Editorban tiltod, akkor az égvilágon semmi nem fog frissülni, sőt még te sem tudsz manuálisan frissíteni (ilyenkor átmenetileg ki kell kapcsolni a policy-t).
-
Pala
veterán
Na ez az, ami nem működik.
Itt egy jobb. (Pro és Enterprise verzióknál tökéletes.)
Viszont Home Editionről van szó, ott nem tudom, mi a pálya.
-
Pokesz007
senior tag
Melyik programmal tudom végleg letiltani,hogy ne frissítse a videokártya drivert automatikusan? Win10Home x64
-
lugosi111
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #39390 üzenetére
Na, megvolt a telefonos aktiválás. Kicsit macerás (összesen 120 számot kell begépelni), de minden gond nélkül lement 13 perc 19 másodperc alatt. A hölgy nagyon kedves volt, de szűkszavú (nem kérdezett semmit
). Mikor mondtam, hogy hardverváltozás miatt hívom, már adta is a (ro)botot, aki lediktálta a hitelesítő kódot. Ennyi.
-
törölt tag
válasz
#20221952 #39429 üzenetére
Nem véletlenül UEFI-d van? Bekapcsolt gyorsindítás mellett nem érhető el egy vagy több funkció induláskor (ezért is van a rendszerben külön gomb az UEFI beállításainak eléréséhez), olyankor nem hidegindítás történik. Az energiagazdálkodáson belül a főkapcsoló funkcióinál kapcsold ki, hátha.
vigyori78: Nem nyúl bele a rendszer.
-
rgeorge
addikt
válasz
#20221952 #39427 üzenetére
Windows gyors rendszerindítás (energiabeállításokban): leállítás/bekapcsolás esetén működik, újraindításkor nem. Kapcsold ki, ha most be van, és nézd meg úgy. Lehet BIOS-ban is fast startup funckió, az nem ez, de akár az is okozhatja az eltérő működést bekapcsolás és újraindítás között.
-
törölt tag
válasz
saelin #39424 üzenetére
Sajnos próbáltam, de nem lett jó.
Ha leállítom a gépet és aztán bekapcsolom, akkor nem tudom az F8-cal a booteszközt kiválasztani, mert nem reagál az F8-ra.
Újraindítás esetén reagál rá és akkor onnan bootol, ahonnan csak akarom.
Csak Windows 10 alatt van, ha Linux-ot (mondjuk Mint-et, vagy Ubuntu-t, esetleg Debian-t) használok, akkor nincs ilyen.
Nem értem a jelenséget... -
törölt tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy az Ami BIOS-ba csak akkor tudom kiválasztani a bootolandó eszközt az F8 megnyomásával Windows 10 használata esetén, ha a gépet újraindítom (leállítás utáni bekapcsolással nem)?
-
raidx
őstag
válasz
kalapacsolok #39420 üzenetére
MBR to GPT igen, GPT to MBR nem. Sajna marad az újratelepítés.
-
vigyori78
őstag
válasz
kalapacsolok #39420 üzenetére
Ha nem akarsz GPT-t akkor nem UEFI-ben kell telepíteni a wint. ( bár ez a jobb )
Fórum. -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy laptopom, amin GPT partíciók vannak, ez néhány spec. programmal ütközik, ezért újra kell telepítenem, hogy ne GPT legyen.
Vagy lehet a rendszer újratelepítése nélkül átkonvertálni?
Ha újratelepítem a windows és formázom az SSD-t, akkor megoldódik ez a probléma, vagy külön át kell állítani még valamit, hogy ne GPT legyen? köszi a segítséget!
-
lugosi111
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #39390 üzenetére
Hát, állítólag lehetséges, a licenc szerződésekben is az áll.
Win8.1: "A szoftvert átviheti az Ön egy másik számítógépére. "
Win10: "Ha Ön a szoftvert önálló szoftverként szerezte be (vagy ha a szoftvert önálló szoftverként beszerzett szoftverről frissítette), akkor a szoftvert átviheti egy másik, Önhöz tartozó eszközre."
Ez persze csak az FPP (dobozos, nem OEM és egyéb limitált licencek) változatokon van így - gondolom.
Sajnos a jelen helyzetben (a licenc a régi géphez van kapcsolva, az meg darabokban és nincs kedvem szerelni), csak a telefonos aktiválás működhet, de azt "csak munkaidőben" (megjegyzem, nem találtam konkrét utalást, mikor van az...).
Hétfőn újra megpróbálom. Majd írok, mi lett. -
worxland
addikt
válasz
AeSDé Team #39412 üzenetére
Ird be parancssorba: winver
Mit ad vissza? -
King Unique
titán
válasz
AeSDé Team #39412 üzenetére
A leírás alapján ez egyértelműen build upgrade lehet és nem sima frissítés. De mivel semmilyen konkrét infót nem adtál meg, így csak találgatni lehet, hogy vsz a 10240 —► 10586 frissítésről van szó. Jó esetben nem lesz semmi probléma, bár többeknél pont az ilyen nagyobb frissítések után szoktak jönni a gondok...
-
AeSDé Team
őstag
válasz
King Unique #39411 üzenetére
Nem vagyok insider, simán csak szólt hogy indítsak újra mert valamit frissítene. Jelenthet ez nekem bármi újat vagy teljesen lényegtelen?
Mostanra ért el 20%-ig, nem valami gyors. -
King Unique
titán
válasz
AeSDé Team #39409 üzenetére
Build frissítés, lehet éppen 10240-ről a 10586-ra. Illetve, ha engedélyezve van az Insider Preview, akkor lehet azt pakolja fel.
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Felraktam tiszta telepítéssel egy win10 rendszert. Valamiért valamivel probléma van, de nem tudok rájönni, hogy mivel. A hang pattog. Gugliztam, keresgéltem letöltöttem egy DPC Latency Checker programot, ami azt mutatja, hogy vagy egyfolytában, vagy kis kihagyásokkal 8-16 milisec között van a latency.
Volt már fent win10 és nem volt ilyen gond. Hardver ugyan az. A legfrissebb hangkártya driver van fent, ugyan az, mint az előző win10 nél. Videokártya hangvezérlőjét is használom. Ha azt állítom be alapértelmezett kimenetnek, akkor mintha kevesebbet csinálná.
Próbáltam a netes leirások alapján letiltani a hálózati eszközöket, hangeszközöket, mindent letiltottam már, de nem történ változás. Aztán volt egy parancssorba beírós megoldás. Valami xperf. Én nem tudom mi az. Windows Kit programot kellett letölteni hozzá.
Giga ga-g31ms2l alaplap.Win újratelepítés nálam a következő lépés, de előtte még egy próbát akartam tenni itt.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Mi lehet az a nagy update amit már vagy 15 perce telepít a masinám? Az a fekete kép fogad amit 8.1-ről 10-re frissítéskor láthattunk, a "Windows frissítése", "A gép többször is újra fog indulni" feliratokkal és középen a nagy százalékjellel. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #39406 üzenetére
Start-ikon jobb egérgombos menüjében Lemezkezelés?
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Bocs, előre is , mert nem igazán ide tartozik, de tudnátok abban segíteni, hogyan tudnék eltávolítani egy partíciót egy külső HDD-ről, amit a win10 hozott létre mentésnek? Rájöttem, hogy inkább lemezre mentek, de most nem tudom, hogyan töröljem a + meghajtót, ami ráadásul tök üres.
Köszi, ha segít valaki. -
saelin
veterán
Nem tudom ma mi van, de a posta alkalmazás szenved a szinkronizálással... 2 gmail cím és egy outlook.com-ost nem bír lekérdezni, de ha megnézem a webes felületen, akkor semmi baja ezeknek a címeknek.
Szerk.:
Kijelentkeztem a windowsból, ekkor dobott egy hibát (sajna nem működött ekkor a screenshot), majd vissza és most már jó.Direkt megnéztem, hogy nem-e az uwp appok haltak meg, de mindegyik megnyílt és látszólag működtek is. Remélem több ilyen nem lesz.
-
saelin
veterán
válasz
idegen lény #39388 üzenetére
Nem egy időben 2 vírusirtót futtatni, hanem egyet ami 2 vagy több av motorral is tud dolgozni, ilyen pl a hitman és a 360 ts is. Ennek max annyi értelmét látom, hogy az ms ki tudja elemezni más vírusirtók viselkedését és az alapján fejlesztené a sajátját. (mondjuk ezt eddig is megtehette volna)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest