Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali, boldog Nyulat!
Lehet, hogy nem win10 a problémám gyökere, de hátha kaphatok itt segítséget.
Arról van szó, hogy van egy t-online-os email címem, amit a win10 Mail progijában szoktam használni, fogadni és küldözgetni. Mivel telefonon is szeretem látni, ha jön valami levél, próbálkoztam több app-al is, de több ok miatt végül úgy döntöttem, a gmail fiókomhoz adom hozzá újabb fiókként a t-online-osat is. Ez most telefonon tökéletesen működik, de a gépen a Mail progiban már nem ilyen jó a helyzet. Teljesen random módon vannak levelek, amiket csak a telefon mutat meg, a gépen hiába nyitom meg a Mail-t, ezek a bizonyos levelek ott egyáltalán nem látszanak, hiába frissítek rá ezerszer. Ja, természetesen a telefonon nem törlöm egyiket sem. És ugye van, amikre válaszolni is kellene, a telefonon viszont kicsit macerásabb ez, főleg, ha valamit csatolni is kellene.
Szerintetek a gmail sara ez, hogy bizonyos leveleket úgymond kisajátít magának, és más progival nem láthatók?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest