Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali, boldog Nyulat!
Lehet, hogy nem win10 a problémám gyökere, de hátha kaphatok itt segítséget.
Arról van szó, hogy van egy t-online-os email címem, amit a win10 Mail progijában szoktam használni, fogadni és küldözgetni. Mivel telefonon is szeretem látni, ha jön valami levél, próbálkoztam több app-al is, de több ok miatt végül úgy döntöttem, a gmail fiókomhoz adom hozzá újabb fiókként a t-online-osat is. Ez most telefonon tökéletesen működik, de a gépen a Mail progiban már nem ilyen jó a helyzet. Teljesen random módon vannak levelek, amiket csak a telefon mutat meg, a gépen hiába nyitom meg a Mail-t, ezek a bizonyos levelek ott egyáltalán nem látszanak, hiába frissítek rá ezerszer. Ja, természetesen a telefonon nem törlöm egyiket sem. És ugye van, amikre válaszolni is kellene, a telefonon viszont kicsit macerásabb ez, főleg, ha valamit csatolni is kellene.
Szerintetek a gmail sara ez, hogy bizonyos leveleket úgymond kisajátít magának, és más progival nem láthatók?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Long Dark
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest