- Samsung LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
Win 10 telepítéshez szeretnék segítséget kérni.
SSD-re menne fel, az történik, hogy törlök minden kötetet úgy, hogy csak egy összefüggő foglalásmentes terület maradjon, majd létrehozok egyetlen új kötetet. A szokásos folyamat ilyenkor ugye az, hogy létrejön a kötet amit megadtam, és egy 100 megás partíció mellé.
Ehelyett most ezt kapom:
1) Létrejön egy recovery partíció
2) Létrejön a 100 megás
3) Létrejön egy harmadik amiről nem tudom, hogy micsoda
4) Létrejön az amit eredetieg a rendszer telepítés miatt hoztam létreA lényeg, hogy egyikre se engedi telepíteni az oprendeszert (Win10 cannot be installed on this disk)
Nem értem, hogy ez miért ilyen, ha ezt a hibaüzenetet kapom és törlök minden particiót és újraparticionálom az egész SSD-t az meg szokta oldani ezt a gondot, most viszont nem.
Ez egyébként egy HP brand gép, nem tudom, hogy van-e köze a dologhoz, esetleg kell-e valamit állítani a BIOS-ban hozzá (olyan túl sok konfigurálási lehetőséget nem láttam a BIOS-ban ezzel kapcsolatban).
Minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Forrmell.enn
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest