- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hudyfiu #21945 üzenetére
1. Mármint tiszta telepítéssel ment fel az upgrade és úgy nem volt gond?
2. Hát az, hogy "szutkyok" az az SSD, az azért erős. nem szutyok csak csökkentett élettartamú, de átlagos felhasználás mellett teljesen jó(ha legkevesebb csak 1000P/E-vel is számolsz, az akkor is 120TB írás-t jelent, azaz átlag felhasználáshoz több, mint elég)
Amúgy más gyártók is jönnek már és még jobban jönni fognak a csökkentett élettartamú meghajtókkal, csak a Samu volt az első (A 840 Pro-t meg ne akarja összehasonlítani senki a 830-al, mert nem lehet, mivel a Pro üzleti kategória, 830 meg nem.UI: Amúgy ma úgyis kiderül minden, mert ma jön meg a W8, szóval már mindegy.
-
HXY
addikt
válasz
hudyfiu #21952 üzenetére
Sorozatszámot meg kellett adnod újra?
Így csináltad?
Oldal közepétől: Reset Your PC
http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-refresh-or-reset-your-windows-8-pc-complete-guide/
-
-
Eternitys
aktív tag
-
válasz
hudyfiu #21250 üzenetére
Persze, telefonon bármit aktiválnak neked, attól még nem legális. OEM-et soha nem lehetett átvinni sehova, géppel születik és azzal hal meg.
A Windows 8 upgrade egyébként most is átvihető, de a régi OEM nem. A topikban korábban egész jól kiveséztük ezt a témát, a többiek kedvéért háromszor kérdeztem rá házon belül, és mindig erre jutottunk.
-
freelanced
addikt
válasz
hudyfiu #21226 üzenetére
Hali! Ti többiek erre mit mondtok? Amúgy ez véleményem szerint nem túl jó ötlet, hiszen, ha nincs meg a CD kulcs meg a matrica amiről frissítetted akkor ha jönnek ellenőrizni mit mutatsz fel? Márpedig jöhetnek és akkor se matricád se kulcsod se semmi. Ráadásul, hogy telepíted megint? Szóval ez így necces...
Utána meg már nehéz arra hivatkozni, hogy mit mondott az ügyfélszolgálat.Szóval kérem szépen foglaljuk össze:
Én azt hallottam ha a 64 bites windows 8-at próbálod aktiválni a frissített kulccsal(szóval amit a frissítésből kaptál) akkor az működik.
Szóval erre adjatok kérlek konkrétat. Látom amit irtok de megoszlanak a vélemények...
Szóval első: 32bites XP SP1 frissithető-e hivatalosan Windows 8 64-bitre.
Második kérdés: Létezik-e, ilyen, hogy egérhez kötés, és ha igen akkor csak mutatom ha kéne, hogy a gépembe van dugva az egér amire lett véve a windows? Nem tudom pontosan mivel nem én vásároltam egérre, meg gondolom ez régen volt amikor ilyet lehetett.(Azt hol lehet megnézni, hogy tényleg arra az egérve lett véve?)
Harmadik: SP3-at kérnek. Akkor csak töltsem rá az XP SP1-re a szervizcsomagot a Microsoft oldaláról és már frissithető is?
Elnézést csak nem teljesen egyértelmű amit irtok!
Nagy köszönet a türelmetekért! -
Kernel
nagyúr
válasz
hudyfiu #21196 üzenetére
Feladatkezelő talán túlzás, a szokásos Alt+F4 is bezárja a programokat.
Nem akarnék addig köpködni a Win8-ra, míg csak igen keveset használtam, de azért elég fura, hogy 15 év számítógépezés után nem tudok bezárni egy rohadt programot, mert a szokott ablakbezáró X sehol, hiába piszkálok utána mindenfelé.
Tehát ilyenkor egyelőre Alt+F4-et vagyok kénytelen nyomni. Vagy majd el kéne olvasni a súgót, hogy megvilágosodjak, mi a módja ennek.
-
-
Malachi
veterán
válasz
hudyfiu #19378 üzenetére
nem tudom, nekem munka közben kell 2-3 nyitott word ablak, egy vagy két pdf, video ablak, meg egy böngésző. a böngészőt eddig is mindig tálcára tettem, most a chrome app külön képernyőn van nyitva, szóval nekem tökmindegy, hogy lekattintok, vagy a sarokba, vagy alt/win-tabbal váltok oda rá. nem tudom, ami eddig elfért a képernyőn, az most miért nem fér el? nem is értem igazán.
meg ha kellene a böngészőt is nyithatnám asztalra, szóval az asztal megmaradt, ugyanúgy, ahogy eddig. miért ne lehetne egyszerre több dolgot csinálni?
-
medek3
aktív tag
válasz
hudyfiu #15997 üzenetére
ismét lefagyott és a napló utolsó bejegyzése alapján:
az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn harddisk1
Felrakom a hdsentinelt, de kétlem, hogy találni fog bármit is.
Semmilyen drivert nem tettem fel az asus f5sl notira mert már a win7 nél sem volt fontos.
Most is csak azok vannak amiket a win8 magától felrakott. -
havri1
félisten
válasz
hudyfiu #13386 üzenetére
Nekem nem ment a bootolható pendrive.
Megcsináltam (Windows 7 USB/DVD Download Tool), el is indult a telepítő, de a win8 logón nem jutott túl. Ha kivettem, akkor érzékelte, hogy eltávolítottam, bejött a kék képernyő, de semmi.
Win7 összes verziója ment erről a pendriveról..
Végül DVD-ről telepítettem. -
Ribi
nagyúr
válasz
hudyfiu #13386 üzenetére
Én 1x próbáltam azzal a toollal Win7-et pendrivera rakni, de a végén mindig elszállt.
Ezt a módszert alkalmaztam legutóbb és ment. A 4-es ponton nem kell xcopy, csak simán win alól rámásoltam mindent. Persze csak úgy, ha minden file látszódik az Explorer alatt (rendszer és hidden file is). Ha nem akkor mehet az xcopy -
-
Alister71
nagyúr
válasz
hudyfiu #11728 üzenetére
Gondolom te is felraktad már egy pár notira, amiket a 7 eléggé belassított.
Szóval köszönjük a nagy szavakat.
Meg olyan gépekre is, amik max 2 giga memóriával rendelkeztek, és elég gyenge videó megjelenítővel. Amit a 7 aerója lazán befalt.
Köszönjük a hozzáértő hsz-edet.
Sok ilyen van mint te. Kár volt bejönnöd ebbe a topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged