Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Ez nem közhely, nekem mindig márkás számítógépeim voltak, normális driver supporttal, és érdekes sehol nem találkoztam semmilyen problémával ilyen szinten. Jelenleg pl a notebookomat ( lenovo thinkpad ) altatom mindig, így már igazából reboot/shutdown nem volt rajta több mint 1 hónapja.
Mindig rendesen tér vissza az altatásból.
Olyanoknál láttam gondot, akik mindig olcsóbb hardverből választottak, vagy gagyibb notebookot..
UPDATE: nem sok tapasztalatom van az AMD-vel testközelből, Intel párti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4GEN MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2100M I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest