-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz audi100td #32024 üzenetére
Ott megzuhant rendesen valami, így még parancssorból sem lehet hozzáférni. (bocsi, valóban kihagytam egy parancsot, helyesen sc start gpsvc a parancs, de szvsz hozzáférés megtagadva lesz...
Itt minden ismert módszer csokorba van szedve, hátha valamelyikkel sikerül: [link]
ha nem (mert van rá esély), akkor persze egy rendszervisszaállítás lenne az ideális, ennek hiányában kezd el egyesével eltávolítani a telepített frissítéseket, talán kiderül melyik felel a jelenségért. Legrosszabb esetben meg OS reinstall. (WU előtt alap, hogy rendszermentést készít az ember, ez azóta melegen ajánlott, mióta csak létezik a WU(és meglehetősen rég "jelent meg"))Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
-
félisten
válasz audi100td #32013 üzenetére
# Frissítés alatt Windows Update-t érted vagy esetleg valamilyen egyéb alkalmazás frissítését?
# ha WU-t, akkor keress újra frissítéseket, hátha valamelyiket nem tudta telepíteni rendesen
# ellenőrizd, hogy a szolgáltatások közt fut-e a fennemlített szolgáltatás
WIN+R -> services.msc -> enter -> listában Csoportházirend ügyfélen duplaklikk
Ha nem futna, akkor indítsd el és állítsd az indítás típusát automatikusra, okézd végig gép restart.
Ha nem lehet ott elindítani, akkor indísd el a parancssort admin joggal és add ki az sc gpsvc parancsot és gép restart.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz audi100td #8605 üzenetére
Oké, konkrétan erre gondoltam. Akkor a Magician szoftverben, ahol letiltottál szolgáltatást (OS Optimization), ott a defragmentation-t jelöld ki és katt az UNTUNE gombon és máris működni fog a lemezkezelő.
(A töredezettségmentesítőt indítsd el és csak az időzített futtatást tiltsd le benne [link])[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz audi100td #8602 üzenetére
Sajnos nem tudom megnyitni a linket, amit korábban adtál. Ha megtennéd, hogy leírod, hogy mégis mi a hibaüzenet, akkor talán tudok mit mondani rá.
(Bár nem tudom mi a hibaüzi, de ha esetleg SSD-d van és bizonyos optimalizálás címén letiltottál ezt-azt, akkor lenne ötletem látatlanba is)[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz audi100td #2337 üzenetére
Ha jól olvasom, egy magyar ultimate verzió kellene eredeti MSDN verzióban... nem vagyok biztos benne, hogy jól tudom, de azzal, hogy letöltöd, még nem sértesz meg semmilyen törvényt, csak onnantól, hogy activatort teszel rá, stb... Ha ebben megerősít valaki, akkor tudok segíteni.
-
föccer
nagyúr
válasz audi100td #2337 üzenetére
MS oldalán csak EN-ben látom. Googlébe meg nem merem beírni, mert nem akarok fél napot féregirtással foglalkozni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
félisten
válasz audi100td #2310 üzenetére
Start/minden program/kellékek/windows intézőn jobb egér/küldés/asztal
Az így, az asztalon létrehozott Windows Intéző ikonon jobb egér/tulajdonságok és a cél mezőbe bemásolod ezt és leokézod.
%windir%\explorer.exe /E,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}(Ez a módszer, az eredeti intéző ikont a tálcán nem bántja)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam