Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
neszoljalbe #24149 üzenetére
Szerintem meg lehet úszni. Én 2 hete H61-ről váltottam Z77-re, azóta is stabilan megy... ...nem akarnám a jó kis méregdrága OEM Win7-emet bebukni.
(#24152) neszoljalbe: semmit nem csináltam, új alaplap be, gép indít. Talált pár "új hardvert", ahhoz kapott új drivereket és csók. 2 hete nyektetem a gépet, minden addigi programom (a játékok is) biba mentesen futnak. A Windows "Genuine" jelzést ad. Azt nem tudom viszont, hogyha újra kell telepítenem, akkor mi lesz. Nem szeretnék új Win-t venni....
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest