Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Szerintetek az miért van, hogy rákattiuntok a leállítás gombra és egyszerűen nem kapcsol ki a gép, nem történik semmi
Van amikor nagy ritkán ezt eljátsza a gép. Tegnap esete is. Kénytelen voltam gombbal leállítani, de akkor meg ahogy leállt egyből be is indult 
Ámítástechnika rejtelmei.
-
Manitou
veterán
Nem régóta használok windows 7-est. Lenne egy olyan problémám, amit nem tudom, hogy a windowsnak egy bizonyos beállítása okoz, vagy esetleg ettől függetlenül valami más "gond" lehet.
2 winchester van a gépemben, egyik sem túl régi. A rendszer winyó egy 500GB Hitachi SATA 2-es, a másik egy 640GB Samsung Spinpoint F1.
A jelenség: bizonyos idő után az egyik winyó fogja és lekapcsolja magát, hallatszik, ahogy a fejjel történik valami, ilyenkor pl, ha TC-ben rákattintok az egyik meghajtóra, akkor elkezd gondolkodni, és közben kiírja, hogy kapcsolódás, majd pár másodperc után hallatszik újra ez a kattanás a vinyóban és ekkor a winyó particiójának tartalma meg is jelenik. Vagyis olyan, mintha egyszerüen lekapcsolódna a gépról a winyó egy bizonyos idő után, ha nincs munka végezve rajta. Engem ez marhára zavar, olyasmi hang ez , mint mikor döglődik egy winyó. Amúgy minden progi 100%-osnak látja mindkét winyót.Valaki tudja mi lehet a megoldás?
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van amikor nagy ritkán ezt eljátsza a gép. Tegnap esete is. Kénytelen voltam gombbal leállítani, de akkor meg ahogy leállt egyből be is indult 
Pedig ott már néztem, csak a speciális beállításokba nem néztem bele, ott meg is találtam. Ez gyors volt