- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! A winem( Win7 64 Ult.) és a progik ssd vannak a játékok pedig egy winyón. miért nem ismeri fel az xfire a játékokat amit a winyóra telepítettem? az ssd túl kicsi ahhoz hogy oda tegyek mindent. Lehet hogy rossz helyre írok de hátha tudja valaki a választ.

-
LordDarkness
aktív tag
hogyan tudnám elérni hogy rendszergazdaként kezeljen a gép??
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Ha a felhasználói fiókok felügyeletét a legalacsonyabb fokozatba állítom akkor pl amikor telepíteném a firefoxot kérné a rendszergazda jelszavát ami nincs. Akkor nem én lennék a rendszergazda? Csak egy profil van a gépen több nincs hogyan lehet azt beállítani hogy a gép úgy kezeljen mint ha rendszergazda lennék?
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Hát ez így tényleg egyszerűbb mint ahogy én akartam új win felrakás utána meg törlés.
Kösz mindenkinek a segítséget! Üdv! -
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Most tetem a gépbe egy formázatlan winyót és a sajátgépben nem látom de biosban és az eszközkezelőben is látom.
Winből is megtudom csinálni?
-
LordDarkness
aktív tag
64bites win7 alá tudok 32bites xp modot feltenni? Vagy külön tegyek fel egy 32bites xp és betöltéskor kitudom választani hogy melyiket akarom?
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
LordDarkness
üzenetére
Megvan a Microsoft Security Essentials gondolta nagyon okosnak magát.
De megoldva
Azért kösz mindent! Üdv! -
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Valaki tudna nekem segiteni abban hogy a win7 nemengedi másolni a dll fájlt mert rendszergazdai jogokall kéne rendelkeznem ezt hol lehet beálitani ezt. Csak én használom a gépet így nem értem miért nem vagyok én a rendszergazda.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz mindenkinek a segítséget! Üdv!
De megoldva