Hirdetés
Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz
üzenetére
Probléma úgy tűnik megoldva.
Banális dolog volt, voltak hálózati mappák a gépemen filmmel, zenével, még a rendszergazdám csinálta anno. Akikkel egy hálózatban vagyok, azok tudtak oda feltölteni (nem értek hozzá, elnézést, nem tudom mi a korrekt neve ezeknek), kb 1 TB-os mennyiség. Ez már régóta nem üzemelt (más helyre költözött vagy mi, és nem lett itt átállítva az elérési helye), ezért szerencsétlen gépem gondolom minden bekapcsolásnál kapcsolódni akart, de nem tudott, ezért fogadott is valami kis panel, hogy nem tudott kapcsolódni. Szépen bontottam a kapcsolatokat és most közelít a kezdeti időtartamhoz a bootolás. Eddig az Üdvözöljük után kb 1 percig fekete képernyő fogadott az egérjellel.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
nfsu17
veterán
válasz
albiosz
üzenetére
Nekem szinte semmi progi nem indul, még egy csomó szolgáltatást is (nem MS-t) kilőttem, mégis 45s-ig látom a win7 boot ablakát. Kb 15 volt, mikor telepítés után számoltam.
Nincs szétgányolva a rendszerem, de azért használom.
Folyamatosan lett lassabb, de valami driver, progi biztos megdobta, mert egyik pillanatról a másikra eltűnt a 15s, lett 30, most meg 45. Áprilisban lesz 1 éves a win7, ha nem megy semmi általam indított progi, akkor 37-38 folyamat megy a folyamatkezelő szerint, ami szerintem nem sok, úgy, hogy nem szűz a rendszerem. Kb szűzen volt 30 egynéhány.
Szépen kiöntöttem a lelkem és ez rajtad semmit nem segített. Sorry.
-
polonic
félisten
válasz
albiosz
üzenetére
Én ezekből a wlm-et, mikrotorrentet kilőném, ha kell, elindítod kézzel. Aztán adobe cuccok, nem tudom mit indítanak, de szerintem ezek sem létfontosságú dolgok. A java sem kell, az az autoupdate-t ellenőrzi, ezt kézzel is meg tudod csinálni, bár ez egy nagyon pici program, akár maradhat is. Viszont az az ismeretlen searchsettings, nem tudom mi.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
albiosz
üzenetére
1. Automatikus lemeztöredezettség-mentesítés be van kapcsolva? Itt nézd meg: Start menü>Minden program>Kellékek>Rendszereszközök>Lemeztöredezettség-mentesítő
2. Milyen programok indulnak el automatikusan a Windows indulásakor? Lehet valamelyik nemrég feltett program miatt lassabb, mint régebben.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest