Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Aktív témák
-
albiosz
őstag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy az időjárás minialkalmazás honnan nyeri az adatokat?
Előre is köszönettel!

-
albiosz
őstag
válasz
albiosz
üzenetére
Probléma úgy tűnik megoldva.
Banális dolog volt, voltak hálózati mappák a gépemen filmmel, zenével, még a rendszergazdám csinálta anno. Akikkel egy hálózatban vagyok, azok tudtak oda feltölteni (nem értek hozzá, elnézést, nem tudom mi a korrekt neve ezeknek), kb 1 TB-os mennyiség. Ez már régóta nem üzemelt (más helyre költözött vagy mi, és nem lett itt átállítva az elérési helye), ezért szerencsétlen gépem gondolom minden bekapcsolásnál kapcsolódni akart, de nem tudott, ezért fogadott is valami kis panel, hogy nem tudott kapcsolódni. Szépen bontottam a kapcsolatokat és most közelít a kezdeti időtartamhoz a bootolás. Eddig az Üdvözöljük után kb 1 percig fekete képernyő fogadott az egérjellel.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
albiosz
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Üdv!
Érdekes dolgot tapasztaltam mostanában. Egy lassan 1 éves Dell notebookot használok, szinte semmi gond nincs vele. 32 bites Win 7 fut rajta. Gyorsan, gördülékenyen működik.
Azt kivéve, hogy a bootolás ideje jelentősen megnőtt. Kezdetben nagyon gyorsan betöltött a Win, mostanában azonban sokat vacakol. Miután betöltött viszont teljesen gyors, mint volt korábban.
Mi lehet ennek az oka?Köszönöm, ha valakinek van ötlete!
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest