Hirdetés
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Clemi
veterán
De amikor az avi-s mappát vagy a particiót osztom meg, akkor az egyszerűen nem megy. Idegesítő, főleg hogy biztos valami banális dolgon múlik.
Egy dolgot mindenképp nézz meg! Abban a bizonyos avi-s mappában nézd meg a fájlok tulajdonságait, hogy ki a tulajdonos.
Jártam már úgy, hogy a frissen beszerzett mozi könyvtárát bedobtam a video library-ba, és a mappát látta is a Média Center, de a benne lévő fájlokat nem! Mint kiderült, a kedves W7 egy kicsit elkalibrálta a tulajdonosi jogokat.,
Sajnos nem kevésszer találkoztam már ezzel a gonddal, főleg a rendszertől független mappák esetén, értsd zenék, filmek, fényképek. Hiába csinálom azt, hogy az egész meghajtón, vagy esetleg a befoglaló fő mappán tulajdonost állítok, mindíg marad valahol az x-edik almappában valami, vagy valamik, aminek nem állítódik át a tulajdonosa, hanem megmarad az előző rendszerből egy immáron szám-betű kombinációból álló nevű tulajdonos, ami ugye ez előző rendszer alatti én magam, és a rendszergazdák csoport.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest