Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Raspberry Pi
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz
pete_21
üzenetére
„Milyen mappákba nem tudsz menteni?"
jó, ez nem fontos, hát, pl firefoxból ha töltök egy frissítést, valamihez, sokszor simán a C: gyökérbe mentettem, de volt olyan, hogy valami patch kellett, és Program filesbe egyenesen akartam rakni. Persze én értem, miért nem lehet mindent megcsinálni kapásból. Csak zavaró.
„Winampot miért akarsz rendszergazda joggal futtatni?"
Na, ha billentyűzetről indítom (zene ikonos gomb) akkor minden indításnál megkérdi, engedi a prognak, hogy módosítást végezzen a gépen?
Írhattam volna a MP-HC-t, de ott megoldottam már, eleinte ott azt csinálta, ha egy filmet intézőből, vagy total cmdből nyitottam, akkor minden alkalommal megkérdezte a "Engedélyezi-e..) blamát. Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware
Aktív témák
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Assetto Corsa EVO
- Gaming notebook topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest