- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Szerintem én se küzdök tovább vele, közlöm az emberkékkel, hogy ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni, meg tessék rendesen kifizetni a teljes migráláshoz az óradíjat

A Product ID-s story:
Egy másik ügyfél boltolt a helyi vateráról egy DL380 G4-et ócsópénzért. Beüzemelték egy trial Server 2K3 Standard-el meg egy trial SQL 2005-el. A project lényege volt a reporting services tesztelése, hogy miként tudnak egy MySql DB-ből linked database-el gyorsan, hatékonyan riportokat készíteni. Ezzel kiváltva a sok manuális excel-es bohóckodás. Szépen lassan haladt a project egyre jobb eredményekkel, végül úgy döntöttek, hogy oké, megvesszük a licensz-t hozzá. Egy OEM licensz megvásárlásra került, aztán jött a pofáraesés

A Server 2K3 trial-ban nem úgy megy, hogy csak beírod az legális serialt, aztán kiírja, hogy köszönjük az aktiválást és mindenki boldog. MS szerint, CD be, és upgrade telepítést kell nyomni. Oké, megértettük
CD be, kövér error, upgrade not supported
Reinstall nem játszik, SQL-ben kb 1000 munkaóra eddig.
Kis utánajárás, azért problémázik mert nem azonos a trial product ID-je mint a CD-n lévő i386\setupp.ini-ben. Regedit elő, rákerestem a system properties-ben lévő Product ID-re, kicseréltem az összes helyen ahol tudtam a CD-n lévőre persze hozzá kellett adni a -OEM- et plusz az eredeti maradék részét. (a wpa részen nem lehet, de ez nem is gond)
Amúgy itt a lista a product id-k első részéről: [link]Eztán lefutott az upgrade, még a .net-et meg 1-2 dolgot meg kellett rugdalni, hogy működjön minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest