- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
alkalmas a gépen a win11-re ma felajánlotta a win11-re telepítést, települt, újraindult aztán kék halál, majd visszaállt win-10re. Nem értem, mitől fagyott le a frissítés.
A gép aláírásban.[ Szerkesztve ]
-
Occon adom
aktív tag
Minden driver a Windows kénye-kedve szerint frissítve, [kép] [kép] [kép] [kép] és ez a végeredménye. Nem szeretném "Szűzen feltenni" a Win11-t, mert akkor sok dolgom vagy elveszne, vagy nagy macera lenne sok dolgot társítást újra tanítani a gépnek.
A gép Dell Precision 7760, Intel(R) Core(TM) i7-11800H, NVIDIA RTX A4000 GPU, 32gb rammal, simán mennie kéne telepítővel. -
Occon adom
aktív tag
Megtörtént, majd USBről instaltam, de szokás szerint 84%-nál újraindult, majd kékhalál, oszt vissza minden a win 10 re üzenet. [kép] Újraindulva ezt írta ki, de az eszközkezelőben a TPM csesztet, ugyanis sárga az ikonja, pedig az asistant frissítette a BIOS-t, más drivert nem irt vagy frissensült. TPM engedélyezett. [kép]
-
Occon adom
aktív tag
válasz King Unique #6780 üzenetére
Molyzsa is megirta, napi szinten csesztet a win a frissitésre ami egy trééé.
Aztán ez már kissé bosszantó. -
Occon adom
aktív tag
Üdv!
Lenne egy nagy kérésem!
A D meghajtót bitlocker legalsó sorával titkosítottam mert zavart az állandó sárga ikonja a meghajtón, most nem látok semmilyen adatot rajta, nézem a microsoft fiókban, hol lehet a 32 tagú kód de nem találom. Hol lehet a kódot megtalálni ?
Ellenőrző emalon se jön kód, sehol se találom
Mit lehet ilyenkor tenni?
[kép][ Szerkesztve ]
-
Occon adom
aktív tag
válasz tordaitibi #7447 üzenetére
Nem másik PC, hanem (sata II) ssd-ről M.2 PCIe szerettem volna , mert az első kiadások gyorsabbak voltak, mint a mostaniak. Arra nem ment rá ugyanazzal a szériallal, hiába volt ugyanaz a hardver.
-
Occon adom
aktív tag
válasz King Unique #7451 üzenetére
Boccsinka, ez egy laptop, amiről beszélek, a hardvere nem változott, cégtől vettem az egészet újonnan 33eFtba a Windows Home kiadást. Érthetetlen volt számomra is, de nem tudtam mit csinálni vele, hogy nem fogadta el mégegyszer a szérialt, de a digitális aláirást se kaptam meg rá. Ezért itt vettem rá új szérialt azzal már a win 11-l is megy.
[ Szerkesztve ]
-
Occon adom
aktív tag
-
Occon adom
aktív tag
Van egy nagy bajom, a Dell laptora van telepítve a Win 11, hülye fejjel csináltam egy windows fiókot, és az adatokat egy txt filébe elmentettem az asztalon, azaz az email neve jelszava.
Újraindult a gép és kéri a jelszót, ami persze az asztalon ott van csak addig nem tudok odajutni. A Fiók visszaszerzéshez mentem beírtam az adatokat, de beleköt az oldal valamibe.
A név valószínűleg, de a regisztrációnál evvel nem is foglalkoztam, most kéri ami lehet X, vagy Xné, vagy a leánykori neve pass. Mérgembe letöltöttem a win 11 telepítőt, indítva azt írja ki hogy erre a gépre nem lehet telepíteni mert nem alkalmas rá. Fura, mert simán lett telepítve az van rajta 1 éve. Mit lehet ilyenkor tenni? -
Occon adom
aktív tag
válasz King Unique #9210 üzenetére
A win 11 van a gépen jelenleg is azzal ment, csak adtam neki egy Microsoft fiókot, nem gondoltam, hogy avval fog indulni. Így nem lett kimentve a gépről, amit lehetett megpróbáltam, majd a gyári win11-t tettem volna fel, de nem ment, röhej, de inkább a win10-t teszem fel csak annak is kell Microsoft fiók, azt csináltam másikat, szóval majd így megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest