- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence942
tag
Kicsit idegesítő , de az a vicc hogy nem is mindig csinálja.. de most nincs kedvem belakni egy másik böngészőt , azért váltottam firefoxra mert a chrome akkorjában sokat evett a ramból , mostanra ez nem lett téma , de a firefox is annyit eszik plusz van ez a hiba is.. na mind1 azt hittem van rá észerű megoldás de nincs azért köszönöm!
-
Bence942
tag
válasz
Janika(1982) #17910 üzenetére
Ezt tudom ez mindig is ki volt kapcsolva..
-
Bence942
tag
Helló még arra keresnék segítséget hogy ha valamit elindítok , pl steam vagy egy zene vagy valami akkor a winfos miért némítja el hangkeverőbe a mozzilát? Erre valakinek probléma megoldó képessége van?
-
Bence942
tag
válasz
5leteseN #17842 üzenetére
Tessék akkor én segítek neked!
[segítő videó]
Csak annyi MiniTool Partition Wizard már nincs ingyenesbe vagy megveszed (vagy keresed a feltört darabját, lehet találni olyat is) és működnie kell , remélem tudtam segíteni
-
Bence942
tag
válasz
Janika(1982) #17828 üzenetére
Már nagyon idegesített köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget , ha nem vezettek volna rá hogy mi is a hiba akkor kicsit több idő is lehetett volna , még egyszer köszönöm!
-
Bence942
tag
válasz
qqcqqc #17826 üzenetére
Helló igen , olvastam olyat hogy ha egy nvme ssdre telepítünk akkor csak az legyen benne mert a win tud galibát okozni , szerencsére megtudtam oldani egy youtube és egy program által átraktam a 100mbos dolgot a windowsos ssdre és most ha lehúzom is megy a win plusz sikerült is frissítenem a win11et 21h2ről 23h2re köszönöm a segítségeket ha kell valakinek a videó akkor szívesen elküldöm ide , vagy privátba..!
-
Bence942
tag
válasz
Doky586 #17822 üzenetére
Nem klónoztam , simán rá volt dugva a hdd is telepítés közben (amin régen volt egy win 10 de nem volt formázva a dolgok miatt.. és hát így össze keveredett én se tudom
) Ha lehúzom az 500ast akkor nem indul , igen azért tettem rufussal a pendrivera a wint mert úgy ahogy írtad mivel újra indult és boot hiba volt , nem folytatta ott ahol kellett volna ezért is szeretném végre megcsinálni úgy hogy ne kelljen egy új wint telepítenem megmaradjanak a dolgaim stb.. vagy mit javasolsz?
-
Bence942
tag
-
Bence942
tag
válasz
Csorbi #17816 üzenetére
Oké ez eddig tiszta , de ezt a boot problémát hogy tudom megoldani hogy végre feltudjam dobni az új win11et a hiba neve: 0xc000000e erre valami megoldás nem szeretném újra telepíteni vagy más egyéb? A bios bootnál csak akkor látja a BOOT menüben a nvme ssdt ha csmben uefi és other os van beállítva..
-
Bence942
tag
válasz
Janika(1982) #17809 üzenetére
Köszönöm ezeket nem tudtam hogy nem jó az achi hogy lekell húzni a másikat és hogy betűt kell neki adni , szóval ha így lett telepítve és van ez a boot hiba hogy tudom megoldani? hogy maradjon a sata hátterem és a nvme ssdmen lévő win11et frissítsem hiba nélkül?
-
Bence942
tag
válasz
Cs1csó #17796 üzenetére
Adott a gép 2 nvme ssd (az egyik ilyenen található egy win11..) és egy hdd amin win10?Windows Maradvány található rajta, biosban achi modban ezt csinálja.. indítom a gépet kapom ezt az üzenetet esc bedob biosba ott rá megyek az kilépésnél hogy mentse a beállításokat (semmit nem állítok) és akkor indul el a win11 nvme ssdről a helyzet az achiban a bootnál nem is látom EGYIK nvme ssd-t SE csak ha át állítok pár hülyeséget , de akkor meg azt írja mintha nem is lenne semmilyen rendszer az ssdken (a másik nmve ssd-t még a win11 se látja sajátgépbe csak eszköz kezelőbe..) Szeretném frissíteni a win11et 21h2ről 23h2re , mertem remélni hogy win(fos) barátaink letöltehőtvé teszik mint a többi frissítést és nem úgy kell telepíteni mint ezt , mert így nem megy fel egy újraindítás és jön a hiba 0xc000000e 1st boost hibára hivatkozva nem telepíti.. úgy még nem próbáltam hogy usbről ami rufussal lett csinálva mintha felraknám a win , de úgy már nem is merem mert kitudja lehet az egész win bekakál és vissza se tudom hozni még a 1st boot hibásként se , tehetetlen vagyok láttam videókat akik parancs sorok írásával vagy bios állítgatással megoldották , hát a parancssorosat még nem próbáltam a bios állítással meg sikerült , még az is aggaszt mért nem látom a boot menünél achi beállításánál a nvme ssd-t és ha állítok azon akkor miért nem arról bootol miért írja úgy mintha üres lenne, nem tudom jó fórumon vagyok e de már kezd megőrjíteni..
-
Bence942
tag
Valaki ennek az orvoslásával kapcsolatban tud segíteni valamit? 0xc000000e boot hiba
-
Bence942
tag
válasz
Francia91 #17763 üzenetére
Én nem pendriveról szeretném hanem simán csak a windowsból amit letöltöttem rá kattintok és elkezdem a telepítést de akkor nem vesztek programot semmit igaz? Plusz miért kellet registryt átírni és hol? https://www.youtube.com/watch?v=XAHnskBmZ5c ebbe a videoba valamit kitöröl és nem tudom miért azt kellene nekem is?
-
Bence942
tag
Helló! A leírást elolvasva és annak használatát elkövetve próbáltam frissíteni a 21h2 win11emet 22h2re legalább , a bibi ott kezdődik hogy én emlékszem hogy mintha már frissítettem volna 22h2re de valamilyen oknál fogva még se történt meg a frissítés , valaki tudna segíteni ? Windows 11 Installation Assistant se segít , láttam olyat hogy letöltik a win 11 képfájlt és úgy telepítik , (szerintem nem) de azért rá kérdezek hogy így vesztek vele bármilyen programot is esetleg adatot? Vagy cserélődik az egész win 11 száma és tudása (nem sok mindenben) és legalább a legfrissebb win(fos)ommal tudok szakítani az éterben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest