Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Csak azért válaszoltam/kérdeztem, mert épp szombaton kellett egy laptopot nulláról frissíteni (mondjuk W10 volt a gépen és nem 11, de ez talán éppen nem releváns a kérdésben) és ott is megjelent utána egy ismeretlen eszköz. Neten utánanézve gyártói audio driver telepítés javaslatokra akadtam. És lőn világosság legfrissebb Realtek HDA drivert felrakva meg is jelent, mint hangbemenet. Azt már nem tudom meg mi lett volna, ha úgy csinálom, ahogy javasoltad
-
AtHoS
nagyúr
"ismeretlen eszköz az eszközkezelőben" -> "következő indulásnál úgyis vissza rakja"
Nem vágom a logikádat
Ha ismeretlen, akkor nem működik, nincs illesztőprogram hozzá telepítve, tehát eltávolítás után (ugye jobbklikkes menüből gondoltad) mit is fog visszarakni az OS? Legfeljebb ismét megjelenik ismeretlen eszközként, tehát a gondolatmeneted alapján GO TO eltávolítás fog következni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest