Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ami a gyakorlatban nem mintha akkora gond lenne, 8.X, 10 és 11 alatt is meg lehetett, meg lehet találni amit kell a gépházban, ami a vezérlőpultban van arra meg van direkt hivatkozás, kereső, stb. Sőt, ha a W10 és/vagy W11 egy későbbi verziójában teljesen megszűnne a klasszikus vezérlőpult és csak gépház lenne, akkor meg az lenne a baja a fanyalgónak - pl. W10 2004/20H2 óta a vezérpultban a rendszer helyett már a gépház nyílik meg és arra is jöttek a restore okosságok - , meg hogy bezzeg a régebbi verziókban még volt vezérlőpult is, szóval ennyire érdemes ennek a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani...

-
LLKobe
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Pontosan. Ugyanez jutott eszembe mikor megnéztem a videókat az első kiszivárgott build-ről. Engem nagyon nem győzött meg hogy ez kéne nekem.
Amúgy meg 0day oprendszerrel szórakozzon akinek sok a felesleges ideje, én majd fél év múlva visszanézek, addigra talán kiegyenesítik a nagyobb hibákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Path of Exile 2
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest