Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koby11h
üzenetére
Minden szavad meg tudom erősíteni. A Win 7 eszményien hardver barát volt, a Vistához képest meg különösen. Amin elfutott használhatóan az XP SP3, az jó volt a 7-eshez is. Sőt!
...hogy on topic is legyek, ha nem lenne a TPM korlát a Win 11-ben, akkor szerintem ez is lehetne olyan, mert eddig komoly teljesítmény csökkenést nem érzek Win 10 után, pedig nem hivatalos platformon vagyok. Az ASUS jóvoltából a lapomhoz kiadott utolsó beta BIOS natív Windows 11 támogatást hozott (B250 chipszet), és így 7. generációs i5-tel is használhatom. Sőt az ASRock is megtette ezt a szívességet és H110-es lapban i5 7400-zal, gond nélkül fogadta a gyári telepítőt.
Vérszemet kaptam és ki fogom próbálni öregebb platformon is, bár ahhoz meg kellett néznem egy Youtube videót...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest