Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ms fiókkal belépve csak egy fiókot látok (az rendszergazda), de a bejelentkező ablakban a bal alsó sarokban 2 ikon van, mindkettőnek ugyan az a neve.
A valami lett oka, hogy pontosan tudtam, hogy office fiókkal szeretném használni, arra beállítani az automatikus belépést, így megadtam neki valamelyik, egyébként kellően bonyolult jelszavamat, amit nem írtam fel. Automata belépést be is állítottam az office fiókra, de a legutóbbi frissítés óta megint nem lép be automatikusan, mert szerinte hibás jelszó. kézzel akár pinkóddal, akár azMS account jelszavával beenged.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs