Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
isti732712
üzenetére
Megvettem...

De amúgy eddig a trialt használtam az elmúlt hetekben - ami egyúttal még béta is ráadásul 😄 ám semmi különösebb bugba nem futottam bele eddig. Az volt a lényeg hogy ne az az elcseszett új menü legyen, hanem a szerintem sokkal használhatóbb win10-es csempés, és vissza trudjam tenni felülre, így ennyit megért nekem. Az hogy tegnap beugrott hogyan tudnék órát kitenni a Rainmeterrel már csak másodlagos volt (addig például nem is volt átlátszóra állítva), de persze kihatott arra, hogy a megvétel felé menjek. Meg aztán kóddal -15% lejött az árból, így gyakorlatilag ha elmegyek enni egy hamburgert vagy gyrost az is ennyi.
Így meg azt rakok ki fixen láthatóra a tálca alá Rainmeter-el amit akarok, időjárást, netforgalmat (mint ahogy valaki itt kereste is hozzá a megoldást pár napja), cpu-gpu sebességet, meg bármi egyéb haszontalan marhaságot ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest