Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tpotyka

    junior tag

    válasz Geth #15515 üzenetére

    Persze, a szakaszos vizsgálat is szívesen fogadott, és hasznos, akik ezt-azt kipróbáltatok itt aktuálisan, s nagyon köszi neked is. Nem várható el, hogy tesztelés céljából hirtelen mindenki AutoCAD-et telepítsen, pláne olyan gépre, ami itt jelen. Ilyesmi amúgy is gyártó és fejlesztő oldalon kívánatos.

    Azért zöldlámpáztam a WU két felajánlott frissítését, ami szerintem nemigen volt témába vágó, és nem is hozott módosulást. Mindenesetre perpill WU és Dell SA szerint is naprakész a rendszer. Időszerűen átpasszolhatónak ítélem az ügyet illetékesek felé, hogy innentől akkor átvehetnék a stafétabotot. A felderítés egész jól áll.

    BIOS frissítés kapcsán az előzmények alapján az az újszerű számomra, hogy ez a típus és a testvér Rugged mostanában havonta 1 BIOS frissítést kap (feltűnően havi Win körül). A legutóbbi ehhez szept. 13-án jött ki, amit 16-án pakolt fel a SA, bár megnéztem, s ezt épp én kezdeményeztem, aktuális lemezkép mentés utáni alkalomból odaidőzítve. Míg a régi Latitude E5430 gépem kb. 10 év második félidejében vagy talán egész életében is kemény 1 db új BIOS-t kapott, ami nem is került fel, csak több év csúszással, nemrég, amikor a minden kipróbálás keretében ezt is megléptem. S ezt a „critical” BIOS-t úgy nem terelte fel a WU, hogy közben Win8.1-ről Win10-re váltás is történt, s az utóbbinak is bő két éve lett volna reagálni.
    Itt a következő gyártói frissítéseknél direkt kivárok majd, s megsasolom, WU vagy SA jelentkezik hamarabb, de a meccset le kell fújnom köv. Win update előtt. ;)

Új hozzászólás Aktív témák